Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendben van az alakom?
2016. júl. 1. 17:53
12/28 anonim válasza:
Bámulatos :P Teljesen rendben van :D
14/28 anonim válasza:
Ne másoknak akarj megfelelni!
Ha azt mondanák, hogy nem jó, akkor elkezdenél lefogyni?
15/28 anonim válasza:
Jó kis ribi vagy. Privátban írhatsz nekem.
16/28 anonim válasza:
Dögös-csöcsös vagy. Teljesen rendben vagy nyaktól lefelé.
27/F
17/28 anonim válasza:
15:
Ez a világ legnagyobb bullshitje. Ó igen, ott ül egy kövér zsírdisznó ember, falja a fagyit és közben azt mondja ő csak magának akar megfelelni. Erről ez jut eszembe.
Semmi baj azzal, hogy bevalljuk másoknak is meg akarunk felelni. Az hazudik magának, aki azt mondja őt egyáltalán nem érdekli mások véleménye.
Vannak az életben dolgok, amikben tényleg nem fontos mások véleménye, de vannak amikben meg igen
18/28 anonim válasza:
Ha picit adnál le nagyon jó alakod lenne, de így is rendben van szerintem.
19/28 Beniy válasza:
Szerintem semmi gond nincsen vele, kell az oda. :) Viszont az biztos, hogy most sok kéretlen üzenetet fogsz kapni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!