Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TheMatyi02 kérdése:
Egészséges a pénisznek a maszturbálás?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a maszturbálás természetes módon növeli a péniszem méretét. Ez igaz vagy nem ? Több helyről is hallottam. De nem tudom igaz-e vagy sem.2016. júl. 1. 20:33
1/8 anonim válasza:
The Matyizás az nagyon egészséges :D
2/8 anonim válasza:
kamu semmit nem befojésol
de azért verd ki naponta
3/8 anonim válasza:
Nagyon is igaz. Ha a farkad lankadt állapotban van, akkor ha húzogatod, feláll, így nagyobb lesz.
4/8 anonim válasza:
Akar 10evvel is tovabb elnek a peniszek
5/8 anonim válasza:
Méretre nincs hatással, esetleg annyiban, hogy mivel használod,úgymond karbantartod, az erekciód erőteljesebb lesz.
6/8 anonim válasza:
Az egyik haveromnak 29 éves korában amputálni kellett, mert annyit verte, hogy elrákosodott a makkja.
7/8 anonim válasza:
Vicces, hogy ezen mindenki nevet, de minimálisan (max. 1 centit) növel a rendszeres maszturbálás/szex.
8/8 anonim válasza:
Hogy megnöveli-e azt nem tudom, de ha növeli is akkor azt nagyon minimálisan teszi, de ettől függetlenül a maszturbálás egészséges, persze ha nem viszed túlzásba. (Mondjuk egymás után naponta 10x kiverni már nem biztos hogy jó.)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!