Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egészséges a pénisznek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TheMatyi02 kérdése:

Egészséges a pénisznek a maszturbálás?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a maszturbálás természetes módon növeli a péniszem méretét. Ez igaz vagy nem ? Több helyről is hallottam. De nem tudom igaz-e vagy sem.

2016. júl. 1. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:
The Matyizás az nagyon egészséges :D
2016. júl. 1. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:

kamu semmit nem befojésol

de azért verd ki naponta

2016. júl. 1. 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is igaz. Ha a farkad lankadt állapotban van, akkor ha húzogatod, feláll, így nagyobb lesz.
2016. júl. 1. 20:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Akar 10evvel is tovabb elnek a peniszek
2016. júl. 1. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Méretre nincs hatással, esetleg annyiban, hogy mivel használod,úgymond karbantartod, az erekciód erőteljesebb lesz.
2016. júl. 1. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Az egyik haveromnak 29 éves korában amputálni kellett, mert annyit verte, hogy elrákosodott a makkja.
2016. júl. 1. 22:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy ezen mindenki nevet, de minimálisan (max. 1 centit) növel a rendszeres maszturbálás/szex.
2016. júl. 2. 01:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Hogy megnöveli-e azt nem tudom, de ha növeli is akkor azt nagyon minimálisan teszi, de ettől függetlenül a maszturbálás egészséges, persze ha nem viszed túlzásba. (Mondjuk egymás után naponta 10x kiverni már nem biztos hogy jó.)
2016. júl. 2. 03:04

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!