Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Benne lennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benne lennétek, ha a párotok ilyet mondana nektek?

Figyelt kérdés

Fiúk! Ha a barátnőtök felvetné ezeket, belemennétek valamelyikbe?

1.: Ha ő szexelhet egy alkalommal egy másik sráccal, cserébe ti is szexelhettek egy másik lánnyal,

vagy 2.: Egyszerre négyen csináljátok. Te a másik csajt egyszerre a tiéddel, és a barátnőd veled és a másik fiúval egyszerre?

Lányok, fordított helyzetben hogyan reagálnátok?

2016. júl. 1. 21:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Siman kiprobalnam :)
2016. júl. 1. 22:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Ahol ilyenre van szükség, az egy szar kapcsolat.
2016. júl. 1. 23:13
 13/19 anonim ***** válasza:

#1: ha ilyen felmerül, minek vannak együtt?

#2: logisztikailag nem értem a kérdést: ha négyen szexelnek, de ebből egyszerre hárman vesznek részt az eksönben - ha jól értem, első esetben 2 csaj, egy fiú, másodikban két fiú egy csaj - akkor a negyedik mit csinál? Szódát meg kacsazsíros kenyeret lilahagymával a konyhában, ha a parti után megéheznének a résztvevők?

Eléggé agybeteg gondolataid vannak, én el nem tudnék képzelni ilyen nőt (és férfit sem), akinek ez lenne a szíve vágya.

2016. júl. 2. 00:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Én benne lennék,miért ne?sőtt örülnék neki.f36
2016. júl. 2. 01:04
 15/19 anonim ***** válasza:
A másodikban benne, de csak bizonyos típusú barátnő esetén. (Nem ribira gondolok, hanem nyitottabb lányra.)
2016. júl. 2. 01:25
 16/19 anonim ***** válasza:
A másodikban talán.
2016. júl. 2. 08:56
 17/19 anonim ***** válasza:
A párom nélkül csak lányokkal szoktam lenni. A 4 es viszont nagyon finom dolog. Bár én a másik lányból is gyakran fiút csinálok egy felcsatolóssal 😀
2016. júl. 2. 09:20
 18/19 A kérdező kommentje:
13-mas: Örülj, hogy nem pontoztalak le! Amúgy nem az én beteg agyszüleményen, képzeld el. Láttam párszor, hogy ilyesmit írnak egymásnak "segítségképpen" egyesek, és gondoltam rákérdezek, hogy ki hogyan áll hozzá.
2016. júl. 2. 11:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha nagyon szeretem őt (meg amúgy) akkor biztos nem.

Ha csak azért is megcsinálná ,akkor azt mondanám neki ,hogy többet:

https://www.youtube.com/watch?v=cZaJYDPY-YQ

;)

2016. júl. 3. 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!