Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdekelhet valakit a női láb?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen szexuális vonatkoztatásban értem, de vannak munkakörök, ahol ez pl.: előkerülhet. Miért lehet olyan érdekes?2016. júl. 2. 13:06
1/7 anonim válasza:
miféle munkakörben kerülhet elő a láb mint érdek tárgya?
ezt nemértem.
vannak am lábfétisesek. naés? semmivel sem rosszabbak mint akik másra gerjednek.
2/7 A kérdező kommentje:
Pl.: ortopédia, gyógytorna, masszőr
2016. júl. 2. 13:18
3/7 anonim válasza:
Hogy érted, hogy nem szexuális vonatkozásban? Nem azért, mert vonzónak találja a lábad?
4/7 A kérdező kommentje:
Tehát nem kattan egyből rá egy női lábra szexuális értelemben, hanem csak érdeklődik felőle (milyen cipőket szeret hordani, mivel ápolja a lábát, stb.). Tudom, nehéz kérdés, de nem tudom máshogyan megfogalmazni.
2016. júl. 2. 16:39
5/7 anonim válasza:
4. Így nem tudok rá válaszolni, mert én egyből rákattanok az egész lábra (comb és alatta), és a részletek annyira nem is érdekelnek, hogy milyen cipőt, stb. hord.
De ha jól értem a kérdésed, akkor ez nem is szexualitás téma, nem? Arra gondolsz, hogy valakit pl. a fogak érdekelnek nagyon, és ő fogorvosnak megy? Tehát szexualitás nélkül?
6/7 A kérdező kommentje:
5: igen, igen, valami ilyesmi lenne a kérdés. És ez esetleg egy idő után átválthat mégis szexuális irányultságra (fétisé válhat)?
2016. júl. 2. 16:53
7/7 anonim válasza:
6. Honnan jött ez a gondolat? Mi indított arra, hogy ezt a kérdést feltedd? Én lábmániás vagyok, de sose a részletek érdekeltek. Kevésbé valószínű szerintem, hogy így alakuljon ki. Én hallottam olyat, hogy valaki már óvodás korában is nagyon nézegette a lányok lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!