Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Véreztem ujjazásnál, mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véreztem ujjazásnál, mi a teendő? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem vagyok már szűz régóta, tehát ahhoz nincs köze.

Barátom megujjazott és elkezdtem vérezni,mi lehet az oka? Lehet, hogy felsértett ott belül (esetleg körme miatt, mert nem volt hosszú vagy hegyes de már kicsit hosszabb mint normál esetben)? Meg tény hogy a vége fele elég "hevesen", durván csinálta de mindig így szokott lenni (nincs bajom vele) és sose szokott fájni vagy vérezni.

Utána elmentem tusolni és abbamaradt a vérzés de félek ha megint elkezdi vagy szexelni akarunk, megint vérezni fogok.

Most ott belül seb keletkezett, mit kell ilyenkor csinálni? Kell valamit egyáltalán?

Köszönöm a válaszokat!

2016. júl. 2. 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:

"esetleg körme miatt, mert nem volt hosszú vagy hegyes de már kicsit hosszabb mint normál esetben?"

Ügyes... legalább kezet mosott vagy retekkel a körme alatt nyúlkált benned?

Ha megint vérzel, álljatok le egy picit a vad szex-el.

Ha fáj később írány a doki.

2016. júl. 2. 13:16
 2/3 A kérdező kommentje:
A higiéniára mindig figyelünk. Természetesen erre is szoktunk, nyilván nem 10cm-es körmei voltak de az a +1-2mm is számít. Ezért gondolom hogy okozhatott az is.
2016. júl. 2. 13:19
 3/3 A kérdező kommentje:

*okozhatta.

És igen, meglátom mennyire fáj vagy vérzik ha fog.. Mindenképp megmutatása orvosnak ha úgy van.

Most ezt kezelni nem tudom sehogy?0Nincs valami ami elősegithetnè a gyógyulást?

2016. júl. 2. 13:21

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!