Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A taposást mint fétis hogy lehet ki törölni az életemből?
Figyelt kérdés
18f még nem próbáltam ki akinek eddig mondtam az elfordult tőlem :( és ha ez az ára hogy ha csak elmondom akkor inkább kitörölném az életemből. Tudom fétist nem igazán lehet bár hallottam olyan teóriákat miszerint ha túl sokszor csinálják belelehet unni vagy esetleg pszichológus ?2016. júl. 2. 14:05
1/6 anonim válasza:
Pszichológia. Bár ha kicsit kiéled magad, talán rájössz, miylen, és nem fog annyira hiányozni már.
3/6 anonim válasza:
Kérdező ezt a vágyad sose fogod kinőni,életed végéig vágyni fogsz rá!Ha szerencséd van,találsz olyan nőt,aki a párod lesz és megtapos majd olykor!
4/6 Gábor19... válasza:
Na ez engem is érdekelne. Én a labdás lufis mániám szeretném kiírtani.
5/6 anonim válasza:
Kitörölni? Maximum elnyomni tudod, annak pedig mi értelme? Keress egy olyan lányt akit ez vonz. Nem lesz valószínűleg egyszerű ha nálad ez ennyire központi dolog, de több értelme van elfogadni mint elnyomni.
6/6 rika31 válasza:
Szerintem nem kell kitörölni. Ez csak egy vágy, ki kell élni, és ettől függetlenül élni az életed. Ettől nem kell magad rosszul érezni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!