Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kértr ezt a barátnőm?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kértr ezt a barátnőm? Ez normális?

Figyelt kérdés

Azt kérte,hogy itassak meg vele egy csomó vizet,aztán vetkőztessem le meztelenre és kötözzem ki.Bármit csinálhatok vele,de ő nem pisilhet be.Ha pedig bepisilt,akkor verjem el jó keményen,és meg is kínozhatom kicsit, mert rossz volt.

Ez normális???

2016. júl. 2. 14:28
1 2
 1/17 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
44%
Igen, minden nő erre vágyik titkon.
2016. júl. 2. 14:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális,szerintem kicsit vadulni akar,egy kis izgalom :D
2016. júl. 2. 14:30
 3/17 anonim ***** válasza:
47%

Őrület, hogy micsoda nők vannak! Lehet, hogy valami gázt engedtek ki, amiről nem tudtunk?

Nő lètemre mondom, hogy nem irígylem a mai hapsikat! Ennyi idióta nőnek megfelelni!

Szeeeegény...

2016. júl. 2. 14:31
 4/17 anonim ***** válasza:
Add nekem a csajod!
2016. júl. 2. 14:32
 5/17 anonim ***** válasza:
küldt át hozzám nem neked való ez a lány
2016. júl. 2. 14:39
 6/17 anonim ***** válasza:
62%
Nem! Nem normális! 1es te pedig ne általánosíts!!!!
2016. júl. 2. 14:49
 7/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyire vészes, de megvalósítani nem nagy dolog, ha annyira akarja.

F

2016. júl. 2. 14:50
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Természetesen mindenkinek más a véleménye,de ha ezt kérte,akkor megcsinálom és majd bedurvulunk.
2016. júl. 2. 14:58
 9/17 anonim ***** válasza:
60%

Durva, hogy szerintetek normális. Ilyenkor kéne még észbe kapni. Mi lesz később?

Aztán itt sírtok, hogy nem is értitek, miért nem sikerül màr a barátnőtök kedvére tenni!

Nem, nem normális.

Nem azr mondom, hogx full aberrált, de hogy ez nem mindennapis jelenség a magyar ágyakban, az tuti.

2016. júl. 2. 15:05
 10/17 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
31%
Látom az irónia ismeretlen fogalom. Amúgy meg gratulálok azoknak akik megmondják másnak mi legyen a normális .
2016. júl. 2. 15:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!