Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki rendőr, tűzoltó, mentős,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki rendőr, tűzoltó, mentős, orvos, nővér az otthon játszik a párjával szexuálisan a munkaköri szerepében? Mennyire lehet ez gyakori?

Figyelt kérdés

Vagy ezt csak beleképzelem, mert izgató az egyenruha, munkaruha, stb.?

Akiknek ez a foglalkozása, húzza ezzel a párja agyát? Miért igen? Miért nem?

2016. júl. 2. 18:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%

volt barátnőm ápoló nem volt ilyen :)

23F

2016. júl. 2. 18:11
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezen én is gondolkoztam. Ha rendőr lenne a pasim tuti megkérném hogy néha egyenruhában jöjjön haza. :D
2016. júl. 2. 18:28
 3/23 anonim ***** válasza:
42%

Mentő... nem mentős

A rendőr sem rendőrős, tűzoltós, és az orvosos is hülyén hangzik nem? XD

Amúgy semennyire.

Pék sem dagasztja cipóra az asszony fejét.

Boxoló sem veri ki a szart a csajából.

2016. júl. 2. 18:29
 4/23 A kérdező kommentje:
Amikor kiírtam a kérdést már rögtön tudtam, hogy hibáztam a mentők szóval, bocsánat :)
2016. júl. 2. 18:33
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eleget viselik, hogy megutálják egy életre. XD
2016. júl. 2. 18:37
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyakran szerepjátékoznak az ágyban. Pl fogja a tűzoltó a szekrényt, ráteszi a barátnőjére, majd elkezdi az aktust: ,,Drágám, te most egy fiatal anyuka vagy, aki elaludt a volán mögött, átsodródtál a szembesávba ahol egy román rendszámú kamion elvitte a kocsid hátsó felét, ahol a négyéves kisfiad utazott a gyerekülésben. Megúsztad felületi sérülésekkel, ám a sokktól magatehetetlen vagy, a kocsi pedig annyira összeroncsolódott, hogy fel kell feszítenünk az ajtót hogy ki tudjunk szabadítani. Hozom is a szerszámokat, és jól leszedem rólad ezt a szekrényt! Mehet, bébi?"
2016. júl. 2. 19:32
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
A volt párom tűzoltó és alig várta,hogy levegye az egyenruhát.Engem izgatott,de csak akkor tudtam így elkapni,ha éppen szolgálatból jött.
2016. júl. 2. 19:53
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer mosás után a párom felvette a BKV-s kabátomat előjátékhoz.

Instant impotencia volt.

2016. júl. 2. 20:05
 9/23 A kérdező kommentje:

Hahaha...

Nagyon jók vagytok! Mééég!

Komolyabbra fordítva a szót, nyilván nem a durva részére izgulok, az szomorú, hanem, hogy hősök meg a ruha...néhány verejtékcsepp itt-ott...életek mentése...tekintély...plusz egy kis irányítás.

2016. júl. 2. 23:47
 10/23 A kérdező kommentje:
Mindenknek ment a jutalma:)
2016. júl. 2. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!