Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a szexualitásom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a szexualitásom?

Figyelt kérdés

Én szinte biztos voltam abban, hogy hetero vagyok, amíg el nem gondolkoztam ezen. Többször álmodtam olyat, hogy csókolózom lányokkal, hogy lefekszem lányokkal (én, mint egy fiú). De szintén ugyanennyiszer fiúkkal. Fantáziálok mindkettő nemről általában, de a való életben úgy érzem csak a fiúk érdekelnek.

Férfi ruhákat hordok amióta elkezdett a stílusom "kibontakozni", azt hiszem van erre a stílusra egy megnevezés, ami nem más, mint a "Tomboy". (Ne kérdzzétek, nekem is nem rég mondták.) Mivel emiatt vagy nem emiatt nem tudom, nem érzem magam nőiesnek és a női ruhák zavarnak, sokszor amikor valamilyen fizikai kontaktusba kerültem egy fiúval, első gondolatom az volt, hogy "ez b**is".

Aztán fizikai kontaktusba kerültem lánnyal, de kicsit kellemetlenül éreztem magam, tetszettem neki.

Párkapcsolatban annyira egyik nemnél sincs tapasztalatom.

Mit tehetnék?

2016. júl. 2. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2016. júl. 2. 21:53
 2/8 October15 ***** válasza:
39%
PLS... ezt sikerült olyan szinten kuszán leírnod, hogy azt sem tudom 100%-ra megmondani, hogy milyen nembe is tartozol pls.. XD Olvasd el azt amit írtál és próbáld úgy megfogalmazni, hogy legalább egy minimális logika legyen benne.
2016. júl. 2. 21:55
 3/8 A kérdező kommentje:

Betaggeltem, mert elfelejtettem leírni, de

16/L

De szerintem érhetően írtam le a többi dolgot :)

2016. júl. 2. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
hát fiam.. k*rvára eltévedtünk
2016. júl. 3. 00:32
 5/8 anonim ***** válasza:

milyen férfiak érdekelnek? vagy esetleg, milyen lányok?

valamennyire nekem is hasonló a helyzetem...

2016. júl. 3. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:

ha jól értem akkor te egy fiúruhákat hordó heteró lány vagy.?

a tomboy az leszbikre jellemző (álltalában)

a leírtak alapján te egy fura hetró vagy.a fantázia/álom a korral jár,sokan nem valljákbe de szinte mindenki fantáziál/álmodik arrol,hogy azonos neművel sexel.

2016. júl. 3. 17:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Céécca.. puding próba 😊😊

Azonnal kiderül !!

2016. júl. 3. 18:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Èn ismizem veled, fura vagy :D de tetszik

Írhatok ?:) 17L

2016. júl. 3. 22:59

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!