Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ne tégy ha prostinál mész?
Figyelt kérdés
Gondolom ne válasszak natúr franciát, se aktust, csók stb. Na de ezen kívül még mit ne? Mellbimbóval mi a helyzet? :D Csókok a testre? Bár nem gerjesztő hacsak nem zuhanyzik minden pali után :D Régen egy csajnak nyaltam a mellét és dagadt volt a szám pár napig. De egyébként még a maszturbálás is jobb a óvszeres szexnél. Volt hogy semmit nem éreztem, el sem tudtam menni. Amikor csak kiverte jobb volt mint a szex. Gondolkodtam vékony gumin, nem tudom mennyibe kerül. Na most ezek voltak a fejembe. Köszi előre is a válaszokat.2016. júl. 3. 00:36
1/9 anonim válasza:
maradj otthon..minek mész hozzá ha aktust se akarsz..
2/9 anonim válasza:
Védőruhába ne öltözzön mint az atomreaktorokban?
3/9 anonim válasza:
Se aktus, se semmi, akkor minek mennél?
5/9 anonim válasza:
Nem értelek. A szabolcsi lányok nagyon ügyesek, jol dugnak.
6/9 A kérdező kommentje:
Gumi nélküli szexre gondoltam. Persze máshol azt írjátok hogy nem jó a prosti.. meg gumi nélkül semmi.
2016. júl. 3. 12:25
7/9 anonim válasza:
Alp,hogy gumis az aktus.
De pl én simán arcon löttem a lányt. Utána lenyaltam és a szájába csurgattam az olyamntva gumi nélküli francia.
A testét is végig csokolgatom...persze előtte együtt fürdünk/zuhanyzunk.
Anál még a barátnőmet is (ha van)gumirozva dugom seggbe.
8/9 anonim válasza:
Naturfrancuatol kicsi az eselye,hogy elkapsz valamit...en kb 20 prostival naturfranciaztattam,es negativ a tesztem.
Siman gumi nelkul sosem mertem..azaz egy prostinal igen,aki rovid ideig a bnom lett.
Analt csak gumival...
9/9 pinkpancser válasza:
Kinézed az árlistából mit kérsz, ami meg nincs rajta azt megkérdezed. Meg akkor az is kiderül, hogy az aktuális szolgáltatónál mit ne tegyél.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!