Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilikonos anál plugot mivel tisztítjátok?
Figyelt kérdés
Van egy orvosi szilikonból készült anál plugom, és használat után szappannal megmosva is büdös marad, érződik rajta a végbél kellemetlen szaga. Eredetileg teljesen szagmentes volt ez a plug, de használat közben bevette ezt a kellemetlen szagot. Hogyan lehet eltüntetni?
Ti mivel szoktátok tisztítani, és szagmentesíteni a szilikon segédeszközöket? :)
#anális #anális szex #végbél #popsi #anális segédeszköz #análisan #anális élvezet #análvibrátor #szilikon tágító #anal plug
2016. júl. 3. 00:38
3/6 Antihater válasza:
Gyanítom, hogy nem erősséged az intim higénia, eleve azért van gond... Egy-két beöntés játék előtte ajánlott.
Patikában pedig lehet venni fertőtlenítő szappant 1 perc behatási idővel.
4/6 anonim válasza:
Pár percre hipós vízbe áztatod majd alaposan szappanos, samponos lemosás többször. Mosógépbe is rakhatod a ruhák közé mosáskor. Használat előtt tényleg nem árt alaposan kitísztítani magad beöntésekkel vagy használd óvszerrel, de úgy is jó ha síkosító gyanánt finom illatú testápoló krémet pumpálsz a popsidba ( kb 1 dl ). Sajnos ezek az anyagok ídővel szagossak lesznek ha alkalmanként hosszabb ideig használod ( órákig ). Én mindenképp beöntés és testápolókrém párti vagyok. 60F
6/6 anonim válasza:
én huzokrá gumit...és utána tusfürdővel is megkínálom biztos ami biztos.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!