Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Zavarna, ha a párotok előttete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párotok előttetek kb minden második csajnak írogatott volna?

Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 14:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Hol, mikor?

Miért zavarna? Írogasson, kit érdekel?

2016. júl. 3. 14:09
 2/10 anonim ***** válasza:

Úgy előtted, hogy mielött összejöttetek ... több lánynak írt.!?

Vagy úgy, hogy mellette ültél/ beszéltél hozzá, ő pedig lányoknak írt ... ?? :D mert azért nem mindegy.. :D

2016. júl. 3. 14:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért nem tudnak ma írni, fogalmazni a kérdezők?
2016. júl. 3. 14:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom. :D de ez így nekem két értelmű... Ezért is kérdeztem rá.
2016. júl. 3. 14:36
 5/10 A kérdező kommentje:
mielőtt összejöttetek
2016. júl. 4. 09:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Mindenki keresi a boldogságot / egy társat / bármit :D Viszi az ösztön előre ;) gondolom kép vagy post alapján szimpatikusak voltak neki, és megpábálta hátha.

Ez most olyan, hogy van aki párkeresőzik, ott is beszélnek sok emberrel....

A lényeg, hogy most veled van ;) :)

Ha viszon erős a bizalom hiány, az baj :/ :(

2016. júl. 4. 09:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Én nem írogattam senkinek. Egyszerűen összejött közel 50 kapcsolat, meg egy elrontott házasság, mielőtt a páromra rátaláltam. Vagy ő rám. Őt nem zavarta ez, hiszen a sok közül őt választottam. Ha nem lett volna senkim, az zavarta volna, hiszen akkor nem VÁLASZTOTTAM volna, hanem belenyugodtam volna, hogy nekem őt dobta a gép. Érted a különbséget? Légy büszke, hogy veled van, és nem azokkal, kiknek írogatott.
2016. júl. 4. 12:27
 8/10 anonim ***** válasza:

előtted mi volt?

gondolom,neked is volt már ilyen mielőtt megismerted.ő kérdezett ilyesmit vagy zavarta?

ha olyan akit te kedvelsz és sok tulajdonsága szimpatikus-miért ne lehetett volna te előtted is ismerőse vagy akár több is?

milyen hozzáállás ez,és mennyi bizalmat feltételez?

de ha esetleg szóban megbeszélnéd vele,akkor tőle valószinű választ is kapnál.

nota bene ha megnéz egy igen csinos nőt/lányt akkor az is már hisztialap?

ejnyebejnye:))

2016. júl. 5. 09:39
 9/10 anonim válasza:
Engem nem zavarna maximum akkor ha együtt vagyunk és az alatt is irogat.A múlt nem számít ☺
2016. júl. 6. 13:34
 10/10 anonim válasza:

Feltehetően nem volt párkapcsolatban, amikor írogatott, ezért tisztességtelennek nem mondható a cselekedete.

"Kapura lövésből lesz a gól" - próbálkozott, meglehet, hogy könnyű nőt keresett magának, és te adtad be elsőnek a derekad.

Én azt javaslom, figyelj arra, hogy kellően értékeli-e a kapcsolatotokat.

Azt is érdemes lehet megvizsgálni, hogy le tudott-e szakadni a társkeresőkről, vagy most is írogat, több vasat tart a tűzben (mert az úgy már nem tisztességes)

2016. júl. 6. 20:36

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!