Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van valamilyen perverz vágyato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valamilyen perverz vágyatok, amit szeretnétek, ha a pasitok/barátnőtök tenne szeretkezés közben?

Figyelt kérdés
Pl.:Utánoztok egy állathangot.

2016. júl. 3. 16:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól elfenekelne és mocskos dolgokat mondana nekem, de nincs barátom.

18/L

2016. júl. 3. 16:07
 2/16 anonim ***** válasza:

annyira perverz nincs, állathangokban mi az izgató? :D

első privi áradat 3 2 1 :D

23F

2016. júl. 3. 16:14
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Én arra vágynék, hogy kezeljen teljesen lányként. Szeretnék eltölteni egy hetet női ruhába öltözve (nyilván csak a négy fal közt). Tegyen erényövet a farkamra, és dugjon meg (és elélvezni is csak úgy élvezhetek el, hogy a farkamhoz hozzá sem ér). De ebből valószínűleg nem lesz semmi, mert nagyon szégyellem.

22/F

2016. júl. 3. 16:16
 4/16 anonim ***** válasza:
31%

naná..legyen szenvedélyesebb, mert attól nem feltétlenül áll fel ha unott pofával rábukik a brére és fel le fel le kb száraz szájjal, fogazással együtt.

ha ez megvan, köv aktusnál megis teszem, teleélvezem és kinyalom.

azután pedig a szájába élvezek és lesmárolom, miközben kap pár pofont, ahogy szoktam

2016. júl. 3. 16:20
 5/16 anonim ***** válasza:

Kikot egy agyhoz ugy hogy nem akarom es eroszakosan megdug, rs amikor aztmondom hogy hagyja abba ő nem hagyja, es egyre erosebben csinalja.

Vagy hogy egy nyilvanos helyen, ahol o akarja, pl etterem, barmikor felkap az asztalra es jol megdug, ugy hogy aztse akarom vagy ellenállok.

Vagy diaklanynak jatszom magam o pedig tanarnak es ugy megdug.

Vagy ha poenbol pl pinceri munkat elvallalok csak azert hogy ott mindenki elott megdugjon es kirugjanak.

Rengeteg ilyen eroszakolos meg vad,perverz almom van :S

2016. júl. 3. 16:25
 6/16 anonim ***** válasza:

Többször is rám, belém élvezzen, majd masszírozza belém vagy nyalogassa le. Kikötözném, és különböző módokon ( kéz, száj, egyéb testrész, punci, segédeszköz ) segítségével addig élveztetni, ameddig csak szinte " forró levegő jön belőle " és kérje, hogy engedjem el, hogy ő is megdghasson...

Az ágyon térdelve / állva kikötözve lenni, úgy, hogy a kezem az égnek áll, ő pedig alulról, hátulról nyal, dug vadul... de érzékien !!! Felcsatolható eszközzel bele hatolni !!

De ezeket már írtam több kérdés alá. :D

2016. júl. 3. 17:01
 7/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked van ilyen vágyad?
2016. júl. 3. 17:38
 8/16 anonim ***** válasza:
Pl. nyalja ki iszonyatos erővel a fenekemet a lány, miközben egyik kezével veri a farkamat, a másikkal meg masszírozza a golyóimat. Lábaival kiveri a farkamat, telespermázom neki a talpait, majd síkosító gyanánt a spermás talpaival ismét kiverné a farkamat. Kiverem rá, majd a spermát saját magának felkeni a s egglyukába, amikor pedig kihúzza az ujját, leszopom azt. Dugjon meg felcsatolhatóssal keményen. Face sitting során dörzsölgesse alaposan a punciját a számon, orromon is, hogy jó punciszagos legyen, majd a s egglyukát is alaposan húzogassa az orromnál és a keveredett íz- és illataromával az arcomon invitáljon heves csókcsatára. Ezeket már megcsináltam egy-két kivétellel lánnyal. De amúgy még sok minden szerepel a szexuális bakancslistámon.
2016. júl. 3. 18:12
 9/16 anonim válasza:
Nekem csak egy ilyen fantáziám van az egyik óraadó tesitanárral hogy akaratom ellenére szexelünk vagyik hogy kéretem magam ö a falhoznyom elkez csokólni majd vadul szexelünk a szertárban
2016. júl. 3. 18:20
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Szingliként nincs, de párkapcsolatban:

- egy olyan férfi aki minden erőszakosságtól, uralkodástól elzárkózik a szexben és kipróbálni, hogy milyen az amikor csak rólam szól minden (ez alatt nem azt értem, hogy ő nem élvezi vagy hogy papucs kisfiú!)

- análisan kielégíteni a barátom ujjal, felcsatolhatóssal, stb, azt sem bánnám, hogy a szájába is venné... :P Csak az a baj, hogy a legtöbb férfi ettől undorodik, mert szerintük megalázó (de persze azért a lányok csinálják...), vagy valami hardcore bdsm szub aki erre izgul, én viszont senkit sem akarok megalázni, csak kölcsönösen élvezni.

- komoly kapcsolatban lenni két fiúval akik egymást is szeretik. xD De ez nagyon csak ilyen fantázia szinten van mert, mert szinte kizártnak tartom, hogy 3 ember nagyjából egyformán, egyszerre szereti egymást, azt meg nem támogatom, hogy egy pár bevegyen kívülállókat, illetve nagyon vékony a határ a szerelem és a lány tárgyként használata között...

Amúgy én ezeket egyáltalán nem tartom perverznek, én inkább olyan dolgokat érzek perverznek, amik nem tetszenek. Szerintem a saját dolgai mindenkinek normálisabbak. Csak tisztában vagyok vele, hogy a többség nem így gondolkodik.

2016. júl. 3. 18:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!