Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit éreznél ha egy férfi/nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreznél ha egy férfi/nő megtanulná az anyanyelved csak azért mert szeretne megismerni? Tegyük fel kölcsönös a vonzalom.

Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak saját felelősségre. Utána ne én legyek a g_ci, mert nem olyan vagyok, mint amilyennek elképzelt. :-D
2016. júl. 3. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Sokat szédelegtem (dolgoztam) Európa minden táján, és igyekeztem a nekem tetsző lányoknak mindig a saját anyanyelvükön kedveskedni, persze csak miután angolul vagy németül már szóba elegyedtünk. Nulla sikerrel. Persze gondolom nem ez volt az ok, csak igazán én úgy vettem észre, hogy ez nem oszt, nem szoroz. :)
2016. júl. 3. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy nyelvet nem könnyű megtanulni. Ha annyira akarna valamit, akkor próbálkozna valami közös nyelvvel amit mindketten értünk. Szóval nekrm elég irracionális a szitu.
2016. júl. 3. 22:51

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!