Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők miért nem kényeztetik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem kényeztetik egész nap a cicijeiket?

Figyelt kérdés
Formásak és puhák. Én el lennék velük egész nap a helyükben.
2016. júl. 3. 18:04
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Nos nőként mondom hogy tényleg jó elfoglaltás fogdosni őket de azért tényleg van jobb dolgunk is és hama meg lehet unni ezt ha mindennap látod őket és fogdoshatod . Persze te mint férfi ezt nem tudod megérteni mivel te erre izgulsz fel viszont mi nők nagy valószínűséggel nem izguljnk fel saját magunkra...
2016. júl. 3. 18:35
 12/18 anonim ***** válasza:

nekem 80B, és elfáradnak a kezeim, de szeretem öket nagyon :3 meg szeretem is öket simodatni, tátszani velük, szerencsére olyan amilyet irtál, nagy puha, formás, és tartósak, nem lógnak, nagyon szeretem öket :3 nagyon hálás vagyok, hogy ilyen szépek :D minden ruha jól áll, az alakomhoz nézva majdnem nagyon, ha körülnézek az itszán, kevés lány van, 10/2 aki olyasmi mint én, karcsu, sportos alkat, és szep mellei vanna, általában akiknek ekkora, AZOK ALACSONYAK, ÉS LÓGNAK, MEG DUCIK.na kérdésre visszatérve: mert elfárad a kezem, meg mert sokszor észre sem veszem, ha van egy kis idöm, akkor, vagy ha fürdök, és meglátom magam a tükörbe, akkor vagy 5 percig eljátszom,hogy pózolok, hogy játszom velük, vagy csak simán fogdosom. nézem,hogy állnak, milyenek... :D ennyi 18/l

privi nem kell.

2016. júl. 3. 18:59
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Több oka van:

1.: jobb dolgom is van

2.: nem túl érzékenyek a melleim, nem izgat fel, nem különösen jó érzés fogdosni őket, leginkább semleges vagy fáj.

3.: ez egy hülye kérdés.

A férfiak miért nem kényeztetik folyton a golyóikat? Olyan selymes rajtuk a bőr és a textúra is milyen érdekes...Én ellennék velük egész nap a helyükben.

2016. júl. 3. 19:05
 14/18 A kérdező kommentje:
Ne kérdezzetek már vissza állandóan a férfiakra könyörgöm! A kérdés a nőkről szól!!!
2016. júl. 3. 19:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Mert magamnak csinálni egyáltalán nem olyan jó mint ha más csinálja. Plusz szájjal sokkal jobb, azt meg ugye végképp nem tudja az ember saját magának.
2016. júl. 3. 19:26
 16/18 anonim ***** válasza:
De kérdező nem érzékeled hogy a kettő ugyanaz?:D Azért kérdezgetünk vissza hátha leesik végre de nem úgy tűnik:)
2016. júl. 3. 19:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Dehogy lennél el. Megszoknád a jelenlétüket, aztán továbbmennél, és nem érdekelnének a melleid. Egy férfi farkával én is el tudnék játszani egész álló nap, de ha az enyém lenne, simán hozzászoknék.
2016. júl. 3. 20:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem 16-os, nem ugyanaz. Meg, ha ugyanaz is engem nők oldaláról érdekel a téma.
2016. júl. 3. 21:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!