Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mazoista vagyok és felizgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Loveless232 kérdése:

Mazoista vagyok és felizgat az elfenekelés. Ez mennyire beteg? Lehet tenni ellene valamit? Apám amikor a szíjjal alsó gatyában elvert, akkor is már felállt. Nagyon. Utána pedig ki is vertem 5x. Betegnek érzem magam emiatt.

Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell betegnek érezned magad, sok embert izgat, legfeljebb nem vallja be. Ha beírod a Google-ba hogy spanking, meggyőződhetsz róla hogy az egész világon ez a szexuális élet színesebbé tételének része.
2016. júl. 3. 19:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Egészségedre válljék-)
2016. júl. 3. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez kb. általánosan elfogadott dolog, ettől függetlenül elvileg lehet tenni ellene és meg is szűnhet a dolog.
2016. júl. 4. 01:49
 4/9 A kérdező kommentje:
értem. és az ellen ha elfenekelnek és közben ne álljon fel? Mert alsón keresztül is látszik. oké, nem szoktak sűrön szíjjal elfenekelni, ezt meg is érdemeltem. közben fájt, bőgtem és könyörögtem h hagyja abba de igazából még olyan gondolatom is volt h milyen lenne ha most letolná az alsómat és a bőrömön fojtatná, és erre is felállt mint az őrült. utána meg egész este erre vertem ki....
2016. júl. 4. 09:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Irigyellek, hogy verés közben ilyen jól érzed magad. Amikor engem vert a karatés faterom, akkor valahogy nem állt fel, meg utána én se nagyon. De néztem valami videót, és abban volt, hogy vannak olyan vírusok, amik összezavarják a barát-ellenség felismerést. Ezért te a verést jónak érzed, mert valami zavar van az érzelmi működésedben. (Talán)
2016. júl. 5. 10:23
 6/9 anonim ***** válasza:
és neked mikor kezdödött ez? én még mindig kapok ki és néha , de csak néha van nekem is ilyen érzésem. Írsz nekem légyszi?
2016. júl. 5. 10:26
 7/9 anonim ***** válasza:
44%

ezt meg is érdemeltem.

Nem vagyok ellene az enyhe dbsm-nek De faterod egy bunkó , egy gyerek sem érdemli meg a verést !!!!!!!

Izgasson fel a verés a megfelelő partnerrel,szóljon erről a szexualitásod,de azt nehogy már elhidd normális ha egy szülő bántja a gyerekét..

2016. júl. 5. 10:28
 8/9 A kérdező kommentje:

lehet h tényleg nem normális, de tudom hogy szeret és én is szeretem. öregek a szüleim, későn vállaltak engem, és talán emiatt van ez. de sosem haragból ver el. akinek meg karatés apuci verte, üzenem, hogy az egy vadállat. engem még pofon sem ütöttek mert arcra nem ütünk, csak elfenekeltek. és hog mikor kezdődött? olyan 5-6 évesen már megvolt a merevedés, meg ez a "chill" de akkor még semmit nem tudtam és akkoriban kézzel vagy fakanállal kaptam ki.

amúgy nem bunkó az apám, kulturált és művelt ember!

2016. júl. 5. 17:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk én is rosszgyerek voltam.
2016. júl. 6. 08:51

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!