Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mazoista vagyok és felizgat az elfenekelés. Ez mennyire beteg? Lehet tenni ellene valamit? Apám amikor a szíjjal alsó gatyában elvert, akkor is már felállt. Nagyon. Utána pedig ki is vertem 5x. Betegnek érzem magam emiatt.
ezt meg is érdemeltem.
Nem vagyok ellene az enyhe dbsm-nek De faterod egy bunkó , egy gyerek sem érdemli meg a verést !!!!!!!
Izgasson fel a verés a megfelelő partnerrel,szóljon erről a szexualitásod,de azt nehogy már elhidd normális ha egy szülő bántja a gyerekét..
lehet h tényleg nem normális, de tudom hogy szeret és én is szeretem. öregek a szüleim, későn vállaltak engem, és talán emiatt van ez. de sosem haragból ver el. akinek meg karatés apuci verte, üzenem, hogy az egy vadállat. engem még pofon sem ütöttek mert arcra nem ütünk, csak elfenekeltek. és hog mikor kezdődött? olyan 5-6 évesen már megvolt a merevedés, meg ez a "chill" de akkor még semmit nem tudtam és akkoriban kézzel vagy fakanállal kaptam ki.
amúgy nem bunkó az apám, kulturált és művelt ember!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!