Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gond ha 20-30 másodperc alatt elélvezek?
Figyelt kérdés
maszturbálás közben...
(20)
2016. júl. 3. 20:54
1/11 anonim válasza:
Nem baj az.
Ha megérzem a pun.ciszagot, nekem is spriccel, mint a túlnyomás alatt lévő szökőkút.
3/11 anonim válasza:
Ha csak egyedül otthol csinálod akkor nekünk semennyire!
Ha párban csinálod valakivel:
- Lányként semmi gond, folytatjuk, amíg én is elélvezek! Nyugodtan élvezkedj ahányszor jólesik!
- Ha pasi vagy, na akkor már nagy a gond! Nincs az a nő aki veled lépést tudna tartani! És akkor Ő hoppon marad! És Ő mikor élvez el tőled?
f.
4/11 A kérdező kommentje:
F. és még nem volt csajom pont ettől félek hogy akkor aktus közbe mi lesz ? persze nem mindig sikerül ilyen hamar de van hogy...
2016. júl. 3. 21:11
6/11 anonim válasza:
Ha szerencséd van, akkor találsz olyan partnert, aki már a behatoláskor elélvez, így aztán nem kell sok időt fecsérelni erre a haszontalan élvhajhászásra.
7/11 anonim válasza:
Ha önkielégítésnél ennyi akkor lánnyal már a vetkőzésnél elmész! Volt ilyen barátom, azért mondom. Feküdj rá hogy kihúzd egyedül fél óráig legalább. Ha érzed hogy közel a csúcs pihenj, érjenek azért ingerek de tanulj meg lélegezni, másra gondolni. Mert ha nem akkor hamar befuccsol a kapcsolat, bármennyire szeret egy nő, egy idő után a kielégítetlenség kibukik. Persze lehet együtt tanulni ezt, hogy tudja ő is hogy mikor kell pihenned, de ki kell húznod,az oroszlánrésze rád vár, főleg hogy az együtt tanuláshoz el kell oda jutni hogy a lány pl szájjal kielégít vagy hozzáér egyáltalán.
8/11 anonim válasza:
20 éves vagyok jelenleg. 17 éves koromban nagyon kevès ide
9/11 anonim válasza:
Ideig bírtam , de akkor ra kerestem a késleltető sprayre (Rhino Power) , sokat használtam , aztan egyre kevesebbet és most ugy vagyok vele nem is kell.
Meg kell tanulnod visszatartani :)
10/11 anonim válasza:
bakker nekem meg kb fél óra kell hogy elélvezzek 20 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!