Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ti barátkoznátok olyannal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti barátkoznátok olyannal akit réfóta ismertek és ki akar titeket elégíteni? ( férfiakhoz szól a kérdés )

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok de elképesztően szeretnék már orálisan kényeztetni férfiakat.. nagyon sok a fiú barátom akik talán vevők is lennének rá. Szerintetek q*vas lenne ha kielégíteném őket? Ti a pasi helyében barátkoznátok velem utána is?

2016. júl. 3. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon dícséretes amire készülsz! Örülni fog neki mindenki, ne félj. Utána is kérni fogják majs és barátkozni fognak veled. Sőt, valószínűleg még inkább! Amúgy engem is lepippanthatsz ha már így elhatároztad magad!
2016. júl. 3. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen az lenne.

Barátkozni? Valószínűleg aki barátkozni fog veled, az csak emiatt fog továbbra is.. nem hiszem, hogy van olyan pasi a közeledben aki ezek után kapcsolatot is szeretne kialakítani veled, miután mindenki "átment" rajtad valamilyen módon.

De ha ezt szeretnéd akkor csináld..

2016. júl. 3. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen qrvás lenne, de én szeretnélek a barátomnak. Merre laksz? Először csevegjünk mert azért vannak igényeim, kíváncsi is vagyok rád. Mert azért egy pipa előtt és után én szeretek csevegni. S ha abban nem vagy megfelelő partner, akkor sajnos nem lesz semmi.
2016. júl. 3. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:

én is szívesen barátkoznék veled:D

am ez a barátság extrákkal, ezt annyi sráccal lehet amennyit csak akarsz:)

2016. júl. 3. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha lány vagy akkor szívesen megismernélek!

És utána is barátkoznék veled!

f.

2016. júl. 3. 22:20
 6/6 anonim ***** válasza:

"Szerintetek q*vas lenne ha kielégíteném őket?"

Nem.

"Ti a pasi helyében barátkoznátok velem utána is?"

Igen.

2016. júl. 4. 09:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!