Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már szexuális kalandotok egy barátotokkal? Sztori?
Nekem volt egy lány barátom, szinte a kishugomkénz tekintettem rá. Volt köztünk mindig is valami rezgés, állandóan kerestük egymást, nem tudtunk egymás nélkül meglenni napokig. Volt h egyikünk, másikunk néha belekeveredett valami hülyeségbe olyanokat megtettünk egymásért amit másért akkor sem ha fizetnének érte... Mindig mikor együtt voltunk befejeztük egymás mondatát, kiegészitettük egymást mint az ikrek, szó szerint nem voltak titkaink egymás előtt, sem intim, sem magánéleti..
Mindig együtt buliztunk, bulikból haza hozzá mentünk mindig, folyton egy ágyban feküdtük minimális ruhában ilyenkor, egy párként mentünk mindenhova, ha valamerre galogoltunk azt álltalában kézenfogva stb...
Egyszer egyik nála tartott garágy buliban megcsókoltuk egymást, h ki kezdte nem tudom mert kikurt piásak voltunk. Spanok szerint vagy 40 ember előtt nyalakodtunk egész éjjel majd később a keritésnek támasztva meg is ujjaztam. Másnap étbeszéltük a dolgokat, és arra jutottunk h bár mindketten azt akarnánk legbelül h össze jöjjünk, a lány szerint ez tönkretenné később a kapcslatunkat, ezért vagy fél évig alig találkoztunk. Utána mikor elmult a fájdalom és a legtöbb érzelem egymás iránt ujra barátkoztunk, de már nem volt az igazi és ez a mai napig fáj bennem. mindig mikor rá gondolok megkérdem magamban h akkor nyáron reggel ha nem kérdem meg tőle h akkor végülis járunk e, akkor lehet h még mindig ugyanolyan a barátságunk mint előtte? hetekig majd bele döglöttem, egész nap szenvedtem. aztán elköltözött Kecskemétre és mai napig ott él, talizunk negyed vagy fél évente, de akkor mindig olyan mintha tegnap láttam volna utoljára...
személyes válemény de ha baráttal kezdesz csak azt tanácsolom h minden irányból rágd át a dolgot, mert csunyán el lehet bszni...
Na most jönnek a gázabbnál-gázabb sztorik :)
Jaaaaaaa... nem, nem volt és nem is lesz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!