Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit, ha egy pasi azt mondja egy nőnek hogy "érett vagy"?
Figyelt kérdés
Ezzel bókolni szeretett volna?
Egy megoldandó kérdés előtt ezt mondta nekem..
2016. júl. 3. 23:56
1/8 anonim válasza:
Megoldandó kérdés nincs. Eldöntendő vagy kiegészítendő kérdés van.
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor megoldandó probléma..elnézést kérek..
2016. júl. 4. 00:02
4/8 anonim válasza:
Számomra ha ezt mondomcegy nagyon nagy dícséret, elismerés.
5/8 anonim válasza:
Addig talán nem csak megdugni akar, amíg nem rakja elé a golyó szót. Ld. golyóérett. :D Igen, bók, hogy nemi életet élne veled.
6/8 anonim válasza:
imádom az ilyen kérdéseket XD a pasi amit mond azt szó szerint kell érteni, csak a nők csinálják ezt h aztmondja palacsinta és azalatt a gízai piramisban előforduló aranymetszés szabályát érti.. nem. f**zom xd azt jelenti h érett vagy, a gondolkodásodra értheti
7/8 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy érettnek tart. Szerintem pozitívum, mert tartós kapcsolatot csak érett nővel lehet elképzelni.
8/8 anonim válasza:
Mikor mondja?
Beszélgetés közben, mert értelmesen gondolkodsz és meg is tudsz nyilvánulni? = bók
Összképre gondol, mert nőies nő vagy, esetleg a korodnak megfelelően hangsúlyozod az előnyeidet? = bók
Szex közben, mikor éppen a mézes bödönt nyalja fényesre? = szerintem nem bók...hirtelen a büdös sajtok jutottak eszembe. Azokra is azt mondják, hogy érett / érlelt.
Uppsz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!