Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek miért fontos,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek miért fontos, hogy a barátotoknak a farka körül ne legyen szőrzete?

Figyelt kérdés
Nekem eddig két komolyabb párkapcsolatom volt. Eddig nem szóltak érte. A mostani barátnőm viszont szóvá tette. Sajnos nem tudtam vele megbeszélni, hogy mi ezzel a baj. Nem olyan kaliber, akivel értelmesen lehet beszélni. Sajnos. 21/F
2016. júl. 4. 07:34
 1/9 anonim válasza:
91%
Akkor miért vagy vele? Egy kapcsolatnak a kommunikáció az alapja. Ha meg csak szexre tartod, akkor meg nincs gond ezzel.
2016. júl. 4. 07:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Van akinek a lekváros bukta a kedvence, míg másnak a lekváros fánk.

Szóval van akinek tetszik, valakinek nem.

Számomra is gusztusosabb, ha borotválva van.

A barátnőd is ez a kategória. nem hiszem, hogy akkora gondot jelent borotvát ragadni, és leszedni. :)

Persze a tiéd, te döntesz.

"Nem olyan kaliber, akivel értelmesen lehet beszélni."

Én is megkérdezem, miért vagy akkor vele. Számos értelmes leányzó járkál a világban. HA egy ekkora volumenű dolgot nem tudsz vele megbeszélni, mi lesz egy komolyabb kérdés esetében?

26L

2016. júl. 4. 08:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha neked fontos az, hogy szívvel lélekkel sz@pk@djon a csajod, akkor minimumként igazán megtehetnéd, hogy a tőled telhető módon kívánatosabbá teszed azt neki.

Az én páromnak is le van szedve, jó érzés is a számba venni, mert nem kell a kósza szőrökkel foglalkoznom a számban.

Különben meg fogsz lepődni, de neked is tetszeni fog az eredmény, mert optikailag amellett, hogy kívánatosabb, sokkal nagyobbnak is tűnik, amitől magabiztosabb leszel. Próbáld ki, max. ha neked mégis idegen, többet nem csinálod meg. De tök hamar visszanő, ne sajnáld!:)

2016. júl. 4. 08:31
 4/9 A kérdező kommentje:

1-2: Mert nincs más.

3. Köszönöm a választ.

2016. júl. 4. 09:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Most jöjjön a viszontkérdés, hogy te elvárod hogy ő borotválja?

Neked mi a jobb, egy szőrös dzsungelt nyalogatni, vagy a csupaszat?

De ha ezt nem tudjátok ti ketten értelmesen megbeszélni, én sem értem, hogy mit akartok egymástól...

2016. júl. 4. 09:37
 6/9 A kérdező kommentje:
5: Én nem várom el, hogy levágja. Mellmániásként nem nagyon törődök a vaginával. Azon túl, hogy mit kell oda berakni.
2016. júl. 4. 10:27
 7/9 anonim ***** válasza:

"Mert nincs más."

Igazi balf***z vagy aki azért vergődik egy sz*r kapcsolatban mert retteg, hogy nem lesz kit dugnia.

2016. júl. 4. 10:40
 8/9 A kérdező kommentje:
De nekem legalább van egy állandó nőm, aggszűz! :P
2016. júl. 4. 10:49
 9/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem fontos, de sokkal jobb orált kapsz, ha leszeded. Ez tény. Sokkal könnyebb úgy szopni, mint a szőrrel bajlódni. Így az az energia, ami a szőr köpködésére menne rá, rámegy egyéb fontosabb dolgokra.
2016. júl. 4. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!