Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok tényleg nem figyelnek oda a partnerre?
Egyik posztban sokan írták, hogy azért jobb az idősebb szerető, mert odafigyel a partnerrel, hogy neki is legyen orgazmusa, többet törődik vele stb.
Fiatal srácok! Csak én vagyok az egyetlen, aki szintén ugyanúgy odafigyeltem a partneremre 18 évesen is mint 30 évesen?
Én ugyanúgy ismerek 30-40 éveseket akik ugyanúgy lesz*rják, hogy partnerüknek jó legyen e.
Amíg fiatal voltam, magam is úgy hittem, hogy ez csak az idősödő pasik öntömjénezése. Most visszatekintve szó sincs erről.
Evolúciós örökségünk, hogy a fiatal férfiak sietnek. Erről nem tehetnek, atavisztikus bevésődés készteti őket erre. Egy idősebb, sokat tapasztalt férfi tudja, hogy a pina nem szalad el, ráér foglalkozni a nő lelkével, ráér izgalomba hozni, felkészíteni a partnert a szerelmeskedésre. Az előjáték így már csak az izgalmak fokozásáról szól. Egy idősebb, sokat tapasztalt férfi tudja kezelni az erogén zónákat, tudja, hogy a partnerének melyek a kevésbé izgató pontjai, és ezektől halad fokozatosan "befelé". Nem rögtön a nyalással indít.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!