Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Idősebbek! Várhatóan milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebbek! Várhatóan milyen életkorban csökken a potenciál?

Figyelt kérdés

Milyen tünetekkel jár? Csökken a nemi vágy? Csökken a merevedés időtartalma? Kinél hogyan alakult? Minden korosztály érdekel.

Nőknél is van ilyen csökkenés?

2016. júl. 4. 12:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A potencia potenciálisan csökkenni fog, de hogy a potenciál csökken-e, azt nem tudom.
2016. júl. 4. 12:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Nemreg olvastam egy tanulmanyt, hogy a kozvelekedessel ellentetben a ferfiaknal nem az eletkor miatt csokken a nemi vagy hanem az eletmod miatt. Vannak 80 evesek akiknek all mint a covek es nagyobb a tesztoszteronszintjuk mint egy agyonhajszolt vitaminhianyos nem sportolo nem eleget piheno 40 evesnek. Azt hiszem egy ausztral kutatas volt.
2016. júl. 4. 12:16
 3/13 anonim ***** válasza:
70%

Kamaszként és a húszas éveim elején olyan heti átlag 10 orgazmusra volt igényem.

Manapság olyan 3-4-re van. Ennél többször is feláll, ennek többször is szexelek, de ez a 3-4 arra vonatkozik, ami annak a minimuma, aminél kevesebbet nem bírnék elviselni.

Szexelek én heti 6-7-szer is, de amikor csak 1 nap telik el 2 szex között, akkor nem fogom egy nap után már őrülten kívánni a dolgot.

36 éves, 2 méter magas, 90 kg, átlagos-szálkás alkatú, magamat inkább egészésgesnek mondó vagyok.

2016. júl. 4. 12:22
 4/13 A kérdező kommentje:
3, Tehát a harmincas évek közepére durván a felére esik vissza, Nem valami jó kilátások.... :( Mi lesz 40-50 körül?
2016. júl. 4. 12:28
 5/13 anonim ***** válasza:
Látom a kérdező nem tudta értelmezni a 2. választ.
2016. júl. 4. 13:09
 6/13 A kérdező kommentje:
5, tudtam értelmezni. viszont gondolom a 80-an évesnek sem úgy működik a dolog mint 20 éves korában. Hiába áll neki 80-an évesen is. Én pedig a változásra voltam kíváncsi.
2016. júl. 4. 13:31
 7/13 anonim ***** válasza:

Nagyapám azt mondta kb 55-60 éves koráig kívánta a szexet.

Ha egészséges életet élsz, akkor 50 felett is állni fog a farkad és heti néhány dugásra orgazmusra még képes leszel.

2016. júl. 4. 14:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Van impotens huszonéves és van aktív szexuális életet élő 70 fölötti. Minden ember más, abból hogy valakinek így megy, másnak úgy, nem lehet általánosítani. Aztán ott van a karezza és hasonló dolgok amikor a férfiak nem engedik ki gyakran a spermát, akkor még egész öregen is lehet szexuális élete valakinek. De ez fiatalabb felnőttkorban is így működik, amikor gyakran elélvez egy férfi nem kívánja úgy a szexet és az erekciója sem olyan minőségű mint amikor szexel de csak ritkábban ejakulál. Egyébként az ejakuláció és az orgazmus két külön dolog még mielőtt valaki azt hinné ez orgazmus nélküliségről szól. De ehhez kell egyfajta szexuális kultúra is.
2016. júl. 4. 18:18
 9/13 anonim ***** válasza:
Én még sosem szexeltem olyan jókat, mint az 50 éves pasimmal....Szerintem ez egyén függő.
2016. júl. 4. 23:41
 10/13 A kérdező kommentje:
Látom itt többen nem értik a kérdést. Nyilván mindenki más. Valaki 50 és 80 évesen is aktív stb. Én viszont a változásra kérdeztem. Tehát lehet, hogy valaki 50 évesen is aktív (napi 5 alkalom), de nála is változott valószínűleg (20 évesen napi pl 10alkalom volt). Szóval én a változásokra lettem volna kíváncsi az életkor előrehaladtával. Eddig 1 ember tudott erre érdemben példát írni.
2016. júl. 5. 07:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!