Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol lehet strandon medencében...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet strandon medencében szórakozó párokat leginkább látni?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik amikor a fiú a lányt dobálja a vízben, lenyomkodja, felemeli a feje fölé, vagy a válláról a vízbe ugrik, stb. Ritkán látok ilyet. Hol lehetne több ilyet látni? Vagy hogyan találhatnék olyanokat, akik szeretnek ilyesmit játszani?

Próbáltam videókra is keresni, de semmit se találtam.

2016. júl. 4. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:
strandon, medencében
2016. júl. 4. 13:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Balatonban, Velencei tóban.
2016. júl. 4. 13:12
 3/4 A kérdező kommentje:
A legtöbbször csak elvonulnak a medence szélére és ott elvannak, nem csinálnak semmit.
2016. júl. 4. 13:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy kerül az egyéb kérdésekhez. Mindenképpen a szexualitásba, vagy tényleg inkább a felnőtt párkapcsolatokba tartozik. Legyenek szívesek áthelyezni! Köszönöm!
2016. júl. 4. 14:26

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!