Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális vagy beteges ha néha saját képeimre verem ki?
Csinálnék belőled egy klónt, aki aztán rendesen megkefélne téged
Biztos azt is élveznéd. Ha nem, akkor hát nem :)
Nem normális, de kit érdekel? :) Én csak tükör előtt szoktam csinálni, de annál kevés jobb dolog van. És hát igen, nárcisztikusak vagyunk egy kicsit, de az mért is baj? :)
Egyébként ilyen esetekben mindig azt a kérdést kell feltenni, hogy ha lány kérdezné ugyanezt, akkor te vagy bárki más gáznak tartaná-e? Ugye, hogy nem... ;)
5:
Arra gondoltam, hogyha (az esélyesen heteró, férfi) kérdező ennyire szereti magát akkor biztos nem bánná ha a klónja megtöcskölné őt. Mert hát az nem bu ziság :)
Nem tudom miért vagy ennyire ellenem. Én az ellenkező nem vonzó tagjaira szoktam kiverni (mivel heteró vagyok). Ha magamra verném ki, az elég durva lenne.
Ki az aki a saját képeire veri?
Aki szereti magát? :D
De mondom, valamivel takard el a farkad, nehogy meglásd verés közben, mert akkor magadra fogod kiverni. Botrány! :DDD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!