Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/20 anonim válasza:
20/F Budapest
Nekem az alakod nagyon bejön és fit, atletikus az alkatod. Nagyon tetszik :)
13/20 anonim válasza:
Nőként mondom,hogy tökéletes az alakod! N/27
14/20 anonim válasza:
Bírom, hogy ezt a testet hogy kritizálják itt, ha meg egy hozzá képest +20 kilós csaj tesz fel képet, az mindenkinek tökéletes, én meg megemlítem, hogy van egy kis felesleg rajta és egyből le vagyok nullára pontozva. :D
15/20 anonim válasza:
Nagyon tetszik :3 16/f
Kérdező, hány éves vagy?
16/20 anonim válasza:
abszolut standard 160/40 lehetsz kb.. arra jó lennél de másra nem mert semmi érdekes nincs rajtad..
17/20 anonim válasza:
10/8, ha szélesebb lenne a csípőd vagy keskenyebb a derekad, akkor a tökéleteshez közelítene. Így is dekoratív, messze jobb, mint az átlag.
18/20 anonim válasza:
A csípőd nem hangsúlyos, vagy csak a képen nem jön ki? Csinos vagy! A kp torzít, mert felülről fányképezted. Ha megkérsz valakit, hogy szemből és távolabbról csináljon képet, nem lesz ilyen torz. Ha lehet kevesebbet takaró bugyiban. Kérhetünk ilyen képet is?
19/20 anonim válasza:
Nem lehet téglatest, mert voltam segédmunkás, és egyik téglának sem volt ilyen melle. Mindenki azt pakolta volna. Amúgy kérdés, hogy hány éves vagy. Idővel változik majd.
20/20 anonim válasza:
hát ha már kérdezed, ez az "unalmas" alak
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!