Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nők, fiúk, lányok orális felmérés?
Figyelt kérdés
Ha kitudnád magad orálisan elégíteni kipróbálnád? Ha kitudod akkor csak próbáltad vagy csinálod is ? kor / nem és szexuális beállítottságot írjatok. :)2016. szept. 11. 19:44
3/17 anonim válasza:
Szerintem kipróbálnám, de kétlem hogy sikerülne kielégülni:D 19l hetero
5/17 anonim válasza:
Szerintem ha ez menne mind a 2 nemnek lehet ki is halnánk. Ahogy áll most az ismerkedés.A randi oldalak elég jól ,megélnek az emberekből.Kapcsolatok meg sehol.Persze az emberek az oldalt hibáztatják,mikor nem az oldal a hibás az emberek ilyenek.Akár hol ismerkedsz semmi az egész. A természetes,személyes ismerkedésnél nincs jobb,mert ott le tudsz nyűgözni,megfogni a másik nemet ami neten nem igazán megy!! Ha csak nem nézel ki feltűnően jól,vagy sok pénzed van.
6/17 anonim válasza:
Nagyon leszopnám magamat, persze. :D
7/17 anonim válasza:
próbáltam,sajna nem sikerült :D 30 f
8/17 anonim válasza:
Én le tudom szopni magam... Ertsd , be tudom kapni (nyilvan nem teljesen, kb par centit) es igen, neha szoktam :) 19/f
9/17 anonim válasza:
Azt meg hogy a pics🅰ba lehet csinálni?
10/17 A kérdező kommentje:
Nem árt hozzá némi hajlékonyság , vagy nagy méret. Ha beírod hogy self suck biztos látsz rá "gyakorlatokat" :D
2016. szept. 13. 09:57
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!