Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehetne jobb a sex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne jobb a sex?

Figyelt kérdés

Jó a sex a barátommal, de még soha nem mentem el, és mit tudnék csinálni hogy elmenjek? Lassan azt hiheti, hogy nem tetszik nekem... légyszi adjatok valami tanácsot, de ne bunkót légyszi Nemet és kort is kérnék köszi

17/l

2010. ápr. 25. 18:55
1 2
 1/15 Thurston ***** válasza:
Túl gátlásos vagy.
2010. ápr. 25. 18:59
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
eszt a srácnak kéne feltenni nem neked... amugy én is voltam igy 16/f nem írtad le pontosan mik a tünetek... (idövel van gond,netán méretekkel,vagy izgulsz) de sztem meghitt nyugis környezet kell ahol 2 esben vagytok!sok elöjátékot tegyetek bele:) izgibb pl: több ideig és intenzivebben izgassa a csiklod nekem mindig be jött! hja és próbáljon nem hamar elmenni... de ezután neki kel utánna nézni:) én pl: 1-2 óráig bírom anyi idő alatt szét élvezi magát:D 2-3 szor ;)de ha izgulok akkor csak 15-20 perc szóval csak okosan kell csinálni
2010. ápr. 25. 19:01
 3/15 Thurston ***** válasza:

A második válaszoló (ha nem lenne egyértelmű), egy idióta. Csak a hülyék hiszik azt, hogy a női orgazmushoz vezető legjob út a hosszú szex.

Egyszerűen annyi, hogy túl hátlásos vagy. Te is, meg a barátod is csináljátok azt, mai eszetekbe jut. Vaduljatok meg nyugodtan. Ne tekintsétek olyan nagy ügynek a szexet. Nyugodtan szóljatok a másiknak, hogy mit hogyan csináljon, de legyen az egész dolog spontán.

Ja, és ne csak várd, hogy jöjjön az orgazmus, miközben ő dolgozik rajtad... Te ugyanúgy dolgozz meg érte.

2010. ápr. 25. 19:04
 4/15 anonim ***** válasza:

Nagyon jól mondta a harmadik válaszoló. :)

Legyetek vadak, legyen spontán az egész, és mindig csináljátok azt, ami éppen eszetekbe jut, hogy jó lenne. Nem kell a görcsölés, ne is igyekezz mindenáron elmenni. És tényleg fontos, hogy ne csak feküdj ott, aztán várd, hogy magától bekövetkezik a csoda...

21L

2010. ápr. 25. 19:07
 5/15 anonim ***** válasza:

Az orgazmus egy idegrendszeri reakció.

Amikor elkezded a szexuális életedet, akkor kezded el, az erre való idegpályákat először használni. Ahhoz, hogy ezek jól működjenek kell egy kis idő. (van akinek több, van akinek kevesebb)

Meg kell ismerned a tested működését! Erre a legjobb módszer az önkielégítés. Ha magadnak tudsz orgazmust előidézni, akkor a barátoddal is menni fog.

Egyszerűen fogod tudni, hogy jó neked, és azt fogod elvárni a fiútól is.

32/F/Dr

2010. ápr. 25. 19:13
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
eszt csak az mondja aki nem bírja csak 10 percig :'(/ de van benne valami hogy nem csak aza lényeg de nem fogok 1 óráig irozsgatni :)
2010. ápr. 25. 19:13
 7/15 anonim ***** válasza:

"eszt csak az mondja aki nem bírja csak 10 percig :'("

Ezt meg csak az mondja, aki egy gyökér barom, és még sohan em elégített ki egyn őt sem. :)

Ami nem csoda, hiszen a helyesírásod alapján még oviban a helyed.

21L

2010. ápr. 25. 19:15
 8/15 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy igen. Az is fontos, hogy maszturbálj rendszeresen. Ez elég gyakori probléma szokott még lenni.
2010. ápr. 25. 19:16
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
21L istenem ilyen némát ^^ lehet 16 évesen többet tudok a szex röl mint te :) azért mert fiatal vagyok nem kéne le ugatni sztem még idősebbnek is nézek ki mint te ;P és nem minden nő elégszik meg a 10 perces menetekkel akármilyen hangulatba is sikerül hozni... és nem mindenki egyforma a legtöbb csajhoz több idő kell de eszt biszti tudod okostojás (=
2010. ápr. 25. 19:23
 10/15 Thurston ***** válasza:

Tizenhat éves vagy, és nem tudod leírni, hogy "ezt"? :O

MEg vagyok döbbenve.

Amúgy senki nem beszélt tíz perces menetekről, de például már tíz perc alatt is bőven tudsz orgazmust okozni bármelyik nőnek, ha értessz an őkhöz. Te úgy látszik ezt nem tudod. Mondjuk szerintem aki elolvassa egy kommentedet, annak van némi elépzlése arról, hogy az agyad akkora lehet, mint egy mókusnak, így ez nem is olyan érdekes dolog.

2010. ápr. 25. 19:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!