Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 42 éves vagyok, lehetek még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

42 éves vagyok, lehetek még terhes?

Figyelt kérdés

A párom 23 éves, és szeretne kisbabát.

mennyi az esélyem rá hogy szülhetek neki?

már egy éve probálkozunk és nincs.

1 kislányom van aki 18 éves

talán lekéstem a másodikról?

Nem tudom mit tegyek szakítsam meg a kapcsolatomat vagy adjak még egy kis időt hátha még is sikerül?

2016. dec. 13. 12:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Hatodik gyerek vagyok.

Édesanyám 44 éves volt, amikor születtem.

Semmi bajom, semmi betegségem szerencsére.

Ez csak egy történet, semmi több.

Lehet, hogy nálad máshogy van/lesz.

2016. dec. 13. 12:52
 2/21 anonim ***** válasza:

Ja, és természetesen Édesanyám is jól van.

Akkor talán megviselte, azt nem tudom.

De így húsz év elteltével már jól van.

2016. dec. 13. 12:53
 3/21 anonim ***** válasza:
11%
42 évesen már minek? Mire leèrettègizne a gyerek addigra úgy néznèl ki mint a nagyanyja...kell ez neked illetve neki?
2016. dec. 13. 12:54
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz.. 30 hetesen voltam kórházban és a mellettem lévő 38 hetes kismama 42 évesen szülte a 3. Gyermekét. 36 hkm
2016. dec. 13. 12:55
 5/21 anonim ***** válasza:
81%

A nővéremet 39, engem 42 évesen szült az anyukám, az akkor 22 ,majd 25 éves apukámtól,azóta is együtt vannak:-) A legidősebb nővérem,az anyám első házasságából most 40 éves és most várja a harmadik babáját :-) Boldog babavárást.

19/L

2016. dec. 13. 13:06
 6/21 anonim ***** válasza:

A te korodban a hormonháztartás nem feltétlenül kedvező egy terhesség létrejöttéhez.

Feltétlenül menjetek nőgyógyászhoz és a segítségével lehet még gyereketek. De pusztán az, hogy szexeltek még nem elég.

2016. dec. 13. 13:11
 7/21 anonim válasza:

En 21 éves leszek anyukám januárba tölti a 42t es most fog megszületni az öcsém.

Neki is fiatalabb a párja 6 évvel. Ok is régóta próbálkoztak. Semmi gond nincs szerintem ezzel. Új párod van új kapcsolat nem késő egyáltalán es nem első gyereked.

Ismerős körben 41 évesen szülte a gyereket mert addig nem tálat ra az igazi.

2016. dec. 13. 13:25
 8/21 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes, az utolsó sorod alapján azonban jobb lenne, ha nem lennél. Vagy jó lesz majd egyedül felnevelni a gyereket, ha megszületik?
2016. dec. 13. 13:28
 9/21 anonim ***** válasza:
18%

Azt még elhiszem, hogy valaki 23 évesen egy anyja korabeli vénasszonyt reszel.

Azt viszont már nem, hogy gyereket is akarjon és, hogy valaki 42 éves létére úgy gondolkozzon mint valami tini pi*a.

2016. dec. 13. 13:34
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a szakítást fontolgatod, akkor nem tudom, mennyire jó ötlet. Amúgy meg nem ritka a 40 feletti szülés. Régen sem, manapság sem. Mikor nem volt születésszabályozás, hanem szült a feleség annyit, amennyit Isten adott, az utolsó babák már jóval 40 felett jöttek. Csak manapság pörögnek ezen az emberek.
2016. dec. 13. 13:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!