Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Található még az interneten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Található még az interneten normális erotikus történet?

Figyelt kérdés
Régebben (kb 5 évvel ezelőtt) voltak normális erotikus történetek az interneten, de most viszont egyet se találok. Nekem a kitalált is megfelelne. Régebben valami chiliman oldalon találtam, de már ezt a weblapot se találom. google keresési eredmény csak hülyeség lett. Pl: tegnap a pityukával a szomszéddal jól meg b*sz*ttam magamat
2017. márc. 16. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Történetek.hu
2017. márc. 16. 21:44
 2/8 anonim válasza:

tegnap a pityukával a szomszéddal jól meg b*sz*ttam magamat kiégtem xDD

[link]

2017. márc. 16. 21:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Ezt a kettő weblapot néztem, de pocsék. De most tényleg ezt egy normális er*tik*s történetnek tartjátok? "Korán kezdtem a nem* életet. 14 évesen kiéhezetten lefeküdtem az akkori 18 éves baratommal, akinek nagy f*rk*ra nem lehetett nemet mondani, " Egy fiatal r*b*nc leírta, hogy mekkora r*b*nc. Régen olvastam valami ilyesmit-> Nyári meleg nap volt. Bikiniben kiültem az erkélyre napozni. Az erkélyről átlehetett látni a szomszéd kertjébe. Megpillantottam egy helyes pasit. És ez kitalált volt, de legalább normális
2017. márc. 16. 23:20
 4/8 RoseTyler ***** válasza:
A tortenetek.hu-n vannak normálisak. Keresgélj a régebbiek között. Katt a történetekből a hetero kategóriára és indulj az utolsó oldaltól előrefelé. Régen más volt ott a színvonal.
2017. márc. 16. 23:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem találsz képzeld el magad és írd le egy lapra, milliónyit le lehet írni csak fantázia kérdése, szerintem egy jót össze lehet dobni hamar.
2017. márc. 17. 00:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Torte-net.hu n keresgélj. Igaz 500ft egy hónapra, de több 1000 történetet találsz. Értékelve, kategorizálva
2017. márc. 17. 00:51
 7/8 anonim ***** válasza:
A törté-netre feltöltötteket pedig sok esetben megtalálod ingyen a történetek.hu-n vagy máshol. Soha nem fizetnék nekik! Sokszor az írók engedélye nélkül töltögetik fel a máshol ingyen elérhető történeteket magukhoz. Volt ilyen eset az indulásuknál is, és a mai napig is csinálják. Ha szól érte az ember, akkor meg hülyének nézik és mellébeszélnek. Úgyhogy nálam végleg leírták magukat.
2017. márc. 17. 07:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia,

tőkéletesen jól látod, ezekből épp csak az erotika hiányzik :(

2018. júl. 3. 08:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!