Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz utan szex?
Tehat ma van 2 hete es 4 napja hogy volt abortuszom.. viszont este tegnap lefekudtunk a baratommal, vedekeztunk is.. igazabol nem is fajt meg semmi aztan reggel is volt de nem sokaig egyaltalan es az gumi nelkul, de azt mondta hogy idoben kihuzta fixre
most lehetek terhes? vagy fertozesem lesz? azt is hallottam mar hogy valaki igy csinalta, es elverzett es majdnem meghalt ebbe, ee hat nem tudom.. vennem kene egy tesztet? vagy esemenyutanit? vagy meg varjak vele? fogalmam sincs hogy mitcsinaljak, es a hulye valaszolok kimeljenek (tisztelet a kivetelnek) enis tisztaban vagyok ezekkel hogy nem kellett volna meg.
leirtam hogy a bunko valaszolok kimeljenek
szepen is lehet erre valaszolni.

válasza:1. Túl korai volt még, minimum 4 hét amit várni kell.
2. Most volt abortuszod de engeded gumi nélkül.
Hány abortuszt akarsz még?

válasza:Okos ember más kárából tanul, a hülye a sajátjából sem :(
Nem tudjuk hány hetes volt a zigóta/magzat, milyen fokú küretürítést kellett végezni stb. szóval nem tudunk választ adni a kérdésedre.
Azt viszont igen, hogy ettől elvérezni nem fogsz, sem hüvelygombád nem lesz tőle. S azt is, hogy bőven fogamzóképes vagy, hiába volt két hete a beavatkozás attól még akár most is teherbe eshetsz.
Tesztért felesleges menned mert 1 nap után még a világ legszenzitívebb vizsgálata sem fogja kimutatni.
Szerinted viccbol csinalom ezt? szerinted olyan jo dolog vagy barmi is? Vicc kategoria komolyan
Engem is megerintett lelkileg ez az egesz foleg foiskola mellett, rohadtul nem vicces egy elettel jatsszani, es tudom enis hogy ez egy komoly dolog. nem szorakozasbol vagy barmibol csinalnam, mer hogy “jajj en megtehetem” ne keverj ossze barkivel.

válasza:Erről az orvost kellene megkérdezni.
Ha nem tartod viccesnek, ne csinálj ilyen hülyeségeket kérdező. Ha már odáig eljutottál, hogy abortuszra volt szükséged ( amivel önmagában nincs semmi baj, ha kell), tényleg több eszed is lehetne mint megint felelőtlenül szexelni. Igen, az hogy betette egy kicsit, meg ilyenek, szimpla felelőtlenség.
A bunkóság pedig nem ott kezdődik, hogy az emberek szembesítenek a valósággal. Ha ilyen körülmények közt szét tudtad tenni a lábad, legyen benned annyi is, hogy elfogadod amikor valaki tükröt tart eléd.
Ha nem akarsz X havonta kapartatni, akkor védekezz normálisan. Ennyire egyszerű. Az egyéb egészségkárosodásról nem is beszélve. Mert nem gondolom, hogy abortusz után 2 héttel dugni kéne. Főleg nem így.

válasza:Hát megbocsáss kérdező, de eszméletlenül felelőtlen vagy, pláne főiskolás létedre.
Ha annyira megviselt volna téged az abortusz, az lenne a minimum, hogy védekezel, főleg, hogy két hét után nekiállsz kefélni.
Egyetértek a 3-assal, hány ilyen alkalmat szeretnél még?

válasza:Nagy bajod kötve hiszem, hogy lehetne, de hogy teherbe eshetsz e....ki tudja, lehet.
Valószínűleg engem is el fogsz küldeni a búsba, de tényleg....főiskolás lètedre lassan jöjjön meg az eszed.
Nem vagyok abortuszellenes félreértés ne essèk, és egyáltalán nem ítélem el azt sem, akinek több abortuszra volt szüksége, de azzal, hogy ennyire tesztek magasról a védekezésre...azzal magadnak ártasz.
Nincs olyan, hogy időben kihúzza. Vagy gumi, vagy más fogamzásgátlás, de KÖTELEZŐ!!!!!
Legalább az egyikőtök legyen felelősségteljes, és tanuljatok a hibából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!