Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Escapelle esemény utáni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Escapelle esemény utáni tabletta bevétele után menstruació 2 hét késése mennyire normális?

Figyelt kérdés

Párommal június 30-án voltunk együtt, kiszakadt óvszer miatt escapelle tablettát kellett bevennem.

Menstruaciomnak 16-án kellett volna megjönnie, de még sehol semmi, júli 27-én teszteltem negatívat.

Teszteljek még egyet? Van akinek ilyen sokat késett még a mesntruacioja, mennyire normális?

aug. 1. 20:03
 1/2 Noren1989 ***** válasza:

Egészen gyakori.

Hónapokig felborulhat a cikusod.

aug. 1. 20:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez egy lórúgásnyi hormon volt a szervezetednek. Normális, hogy nem jött meg időre, de az is, ha folyamatosan véreznél, tovább, mint egy normál menstruáció erejéig.
aug. 4. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Eseményutáni tabletta utáni menstruáció?

Sziasztok! Ciklus nyolcadik napján baleset történt az óvszerrel, rá körülbelül 14 órára bevettem egy Escapelle tablettát. Rá 5 napra, ami a ciklusom 14. napja volt, elkezdtem vérezni. Azt gondoltam először, hogy pecsételő de végül az első 3 nap mennyiségre szinte...

Escapelle esemény utáni tabletta kinek hogyan vált be, mit történt vele?

Eléggé be vagyok parázva mert 5 napja történt a baleset bevettem az escapellet. Vérzés alhasi fájdlom rá 1 nappal járt majd felfázós tüneteim lettek. Mára az elmúlt de mostmeg olyan mintha kicsit véres lenne a vízeletem. Annyira görcsöltem hogy bevettem algopirint de...

Escapelle esemény utánit vettem be, most késik a menstruációm?

Augusztus 5-én kiszakadt a gumi, kb. 1,5 órán belül bevettem az esemény utáni tablettát. A ciklusom 11. napján voltam (app szerint még ovuláció előtt). Ezt követően 6 napra véreztem, ami 6 napon keresztül tartott (elég erős vérzés volt, a menstruációmhoz hasonló). Az...

Escapelle eseményutani tabletta után lehet, hogy a második menstruáció kimaradt, késett? Történt így másnak is, esetleg milyen tapasztalataitok...

Március elején vettem be eseményutáni tablettát Escapellet. Pontosan időben megjött a menstruációm ami a szokásosnál kevesebb volt, és alig 4 napig tartott. A tablettát a baleset után 5 órával vettem be, és valahol peteérés időben történt a probléma. Persze ez a nagy...

Yasminelle fogamzásgátlót szedek 3 hete de nem használt még mert 1 hónapot ir a betegtájékoztatóban így escapelle esemény utáni tablettát vettem be. Valaki járt így?

Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy, az utolsó menstruációm december 24-28-ig tartott Januárban a párommal együtt voltunk és ki szakadt az óvszer 11-.én volt az együttlét Itt szedtem 3 hete a fogamzásgátlót (yasminelle) de ennek a leírása szerint 1 hónap után...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!