Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most szedem életemben először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szedem életemben először a fogamzásgátlót, Menstruációm első napján kezdtem el, mindennap pontos időbe szedem de a 6.napon belém élvezett a barátom, lehetek-e terhes? Túl korai volt ez?

Figyelt kérdés
Lehetek-e terhes? Túl korai volt, hogy belém élvezett? Mindennap pontos időbe szedem és 1 hete mostmár de a 6.napon belém élvezett, és tartok, hogy túl hamar és terhes leszek, válaszokat előre is köszönöm nektek, csak tudatlan vagyok még ebben mivel most kezdtem el életemben először. :)

aug. 3. 01:35
 1/3 anonim ***** válasza:
31%

Igen. Korai volt.

Arról nem is beszélve, hogy a fogamzásgátló sem 100%-os hatékonyságú

aug. 3. 01:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a különböző fogamzásgátlók mashogy működnek, ezért a legegyszerűbb, ha megnézed a mellékelt tájékoztatót, abba bele van írva.
aug. 3. 02:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de egyrészt elmondja az orvosod, ha felírta. Ha már felírta, de nem mondta el, akkor meg tudod kérdezni, ha pedig minden kötél szakad, akkor ki tudod bontani a fogamzásgátló dobozát, és el tudod olvasni a betegtájékoztatót, amit nem azért raknak bele, hogy ne zörögjön a doboz!

Abban kerek perec le van írva, hogyha a menstruáció első napján kezded szedni, akkor attól a pillanattól kezdve védve vagy.

aug. 3. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Lehetek terhes?

Szept 1-6 között volt meg a megvonásos vérzésem, tavaly április óta szedek fogamzásgátlót, de ilyen még sosem történt,hogy 2 nappal a vérzés elmaradása után újra tapasztaltam,pecsételő formában,akkor enyhe görcseim is voltak, de 48 órán belül elmúlt. Szeptember...

Escapelle eseményutani tabletta után lehet, hogy a második menstruáció kimaradt, késett? Történt így másnak is, esetleg milyen tapasztalataitok...

Március elején vettem be eseményutáni tablettát Escapellet. Pontosan időben megjött a menstruációm ami a szokásosnál kevesebb volt, és alig 4 napig tartott. A tablettát a baleset után 5 órával vettem be, és valahol peteérés időben történt a probléma. Persze ez a nagy...

Lehetek terhes fogamzásgátló mellett úgy, hogy közben véreztem is?

Legutolsó együttlétem lassan 2 hónapja volt. Szedtema fogamzásgátlót, majd 1 héttel az előtt hogy meg kellert volna jönnie 5 napig tartó barna folyásom volt. Az orvosom szerint valószínűleg azért, mert egy napot elcsúsztam a tablettákkal. Utána 1-2 nap késéssel...

Lehetek terhes ha megváltozott a megvonásos vérzés? Többi lent

Tabit szedek evek ota, sajnos ritkan 1-2 szem kimarad, 12-24 oran belul ilyenkor potoltam sose volt problema. Viszont lefekudtem a baratommal utana 10.nap megjott a megvonasos tu pontosan erosen, megnyugodtam. Viszont volt egy nap amikor szarul voltam megijedtem igy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!