Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izguljak vagy ne?
Figyelt kérdés
Már elszedtem egy levél fogamzásgátlót meg is jött ahogy kell és a 2. levélből 5 szemet. A hétvégén együtt voltam a párommal de nem vagyok benne biztos hogy véd a gyógyszer. szerintetek már nyugodt lehetek?2013. febr. 11. 17:15
1/9 anonim válasza:
Ilyan nehéz elolvasni a betegtájékoztatót?
2/9 A kérdező kommentje:
a betegtájákoztató szerint azonnal véd, amit kétlek....de lehet h azzal kezdtem mikor elkezdtem szedni??-.-
2013. febr. 11. 17:38
3/9 anonim válasza:
Hogy bízhatsz a gyógyszerben, ha nem bízol és hiszel a gyógyszer készítőinek/készítőiben?
5/9 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul tettem fel a kérdést, de arra lettem volna kíváncsi, hogy ennyi idő után hatásos-e.....
2013. febr. 11. 21:58
6/9 anonim válasza:
A betegtajekozatora nagyon pontos statisztikak alapjam irjak ra,hogy a tabletta mikortol hat. Nem atveres, es nem is tippeles. Ami oda van irva az valoszinuleg ugy is van. Szoval olvasd el es higyj neki:)
7/9 anonim válasza:
Általában azt szokta javasolni az orvos és a beteg tájékoztatón is rajta van hogy az első levél kezdetekor az első 7 napban más védekező módszert is alkalmazni kell(Pl:óvszer)de ha nagyon biztosra akarsz menni 2 hétig is védekezhetek óvszerrel.A második levél szedésénél már teljesen védet vagy!(Ha csak el nem felejted bevenni)Én 2 évig szedtem és semmi baj nem történt!
8/9 A kérdező kommentje:
Regina21!
Köszönöm, te legalább értelmes választ adtál...:)A doki egy hónapot mondott, én is így tudtam, csak mégis a biztonság kedvéért kérdeztem rá!
2013. febr. 12. 12:44
9/9 anonim válasza:
Nm. :) Szívesen segítek. Am igen jobb biztosra menni mint h baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!