Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer valki perverz insta lányokat?

válasza:Nincsenek ilyenek. Nulla ismerettel senkinek sem küldenek intim fotót.
De van egy pár inst ribi, aki mutat magából ezt-azt, de azok meg nem fognak bekövetni ismeretlenül, és csak annyi csontot kapsz, amit a nyilvános profilba kitesznek.

válasza:További kérdések:
sziasztok. az érdekelne engem, hogy van-e itt olyan ember, aki egyetemre járt, mellé kollégiumban lakott, és az ott tanulókkal a koliban voltak-e ilyen kaland szerűségek, mert az én ismerősi köröm szerint ebből áll ki az egész, de amiket hallok ismerősöktől nem ez...
Nem derülne ki soha. Testvéred párjáról van szó. Megtennéd vagy nem?
Amúgy ez egy nagyon nagy tabu téma férfiak közt, de én egyszer pár sör után egy pár közeli barátom előtt bevallottam, hogy ez a bajom, hogy önkielégítés közben jól működik, de mikor így húsvér nővel kéne csinálni, akkor egyszerűen rástresszelek és nem jön össze...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!