Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ismer valki perverz insta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BiTomi2 kérdése:

Ismer valki perverz insta lányokat?

Figyelt kérdés
Tudtok olyan insta felhasználot ha bekövet az ember vagy rájuk ir és küld meztelen képet?

2020. szept. 11. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Zsebinel probalkozhatsz😂
2020. szept. 11. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek ilyenek. Nulla ismerettel senkinek sem küldenek intim fotót.

De van egy pár inst ribi, aki mutat magából ezt-azt, de azok meg nem fognak bekövetni ismeretlenül, és csak annyi csontot kapsz, amit a nyilvános profilba kitesznek.

2020. szept. 12. 00:08
 3/5 anonim ***** válasza:
21%
Minek? Már így is mindenük kint van az instás lányoknak.
2020. szept. 12. 04:03
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Ki az a zsebi?
2020. szept. 12. 07:50
 5/5 anonim ***** válasza:
23%
Zseb hoki.
2020. szept. 12. 10:20

További kérdések:

Egyetemi kollégiumban voltak dolgok?

sziasztok. az érdekelne engem, hogy van-e itt olyan ember, aki egyetemre járt, mellé kollégiumban lakott, és az ott tanulókkal a koliban voltak-e ilyen kaland szerűségek, mert az én ismerősi köröm szerint ebből áll ki az egész, de amiket hallok ismerősöktől nem ez...

Sok fiatal férfi van, aki önbizalomhiány miatt merevedési problémákkal küzd?

Amúgy ez egy nagyon nagy tabu téma férfiak közt, de én egyszer pár sör után egy pár közeli barátom előtt bevallottam, hogy ez a bajom, hogy önkielégítés közben jól működik, de mikor így húsvér nővel kéne csinálni, akkor egyszerűen rástresszelek és nem jön össze...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!