Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masculan óvszer vagy lifestyles melyik milyen méret?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Lifestyles márka volt szimpatikus, de neten arról sem írják hogy illatosított-e vagy sem, ezért lennék kíváncsi saját tapasztalatokra.
A kérdés arra irányul, hogy hol lehet kapni olyan óvszert, aminek a mérete 60 mm-es? Voltam már a Rossmannban, volt ott Durex, LifeStyle és Masculan is, viszont 60 mm-es méretben nem láttam egyiket sem, 56 mm volt a max., ha jól emlékszem. Lehet egyáltalán...
Eddig Masculant és Preventivot és párszor LifeStyles-t használtam. Ki szeretném ezt a márkát is próbálni! Nektek bevált? Mérettel nem volt gond? nem szakad könnyen?
Én nem értem mitől olyan csudajó az a gumi:D3 darab ultravékony durexből,ami 700Ft,300 Ft ráfizetéssel már kapok egy 10db-os masculant.Mitől olyan nagyszám a durex?
Melyiket használod,és melyik a legjobb?
A baratommal marcius ota elunk szexualis eletet,Masculan ovszerrel kezdtuk.A legtobb fajtaja (gyumolcsos,rucskos,vekony..stb) a kicsit szoritja mindenhol,a Gold viszont annyira kicsi,hogy mar fajdalmas neki.Azutan kiprobaltuk a Durexet,amivel az a gond azin kivul hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!