Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthetett az,hogy lyuksógor?
Figyelt kérdés
Van egy húgom, és amikor jöttem haza barátnőmtöl a buszt várva két idióta srác beszélgetett előttem és akaratlanul is hallottam mit beszélnek, engem nem vehettek észre ezekszerint, de hallottam hogy a húgomról beszèlnek, mire a másik srác mondja, hogy "Kajakra? Akkor mi lyuksógorok vagyunk tesó" Ez fura amúgy mert én úgy tudom a húgomnak nem volt még pasija és szerintem mèg szűz is, mert mindent elmond nekem (legalábbis úgy tudom) mindig felnéz rám, hogy én vagyok a világ legjobb nővére . Szóval ez mit jelenthet? Van most egy fiúja? Remélem nem csinált semmi ostobaságot.2020. dec. 24. 11:54
1/31 anonim 

válasza:

Azt, hogy mindketten megdugták.
3/31 A kérdező kommentje:
Ne már , biztos hogy ezt jelenti? Nem csak azt hogy kavartak?? Még csak 16 éves
2020. dec. 24. 12:03
4/31 anonim 

válasza:

de honnan vagy ilyen biztos benne, hogy pont a húgodról beszélgettek?!
5/31 A kérdező kommentje:
Mert mondták a nevét
2020. dec. 24. 12:06
6/31 anonim 

válasza:

Hahahahaahahahaa lyuksogorok a sracok, a hugod legalabb 2x szopott mar, ez azt jelenti, de lehet duplan lyuksogorok, mert lehet volt anal is
7/31 anonim 

válasza:

ha ilyen jó a kapcsolatod a húgoddal, kérdezd meg tőle, hogy volt-e már úgy fiúval.
8/31 StevenUp 

válasza:

Az azt jelenti hogy mind a két pasi farkán volt már a húgod :D
Szóval már tervezik az édeshármast is, ahol lesz az ökörsütés és az Eiffel torony póz is :D
9/31 anonim 

válasza:

A kovetkezo gangbangre en is neveznek, ha dunantuliak vagytok!
10/31 anonim 

válasza:

A lyuksógor azt jelenti, hogy mindketten betették a farkukat ugyanabba a lyukba.
Az már definíció kérdése, hogy ez konkrétan a szexre korlátozódik vagy az orál is beleszámít, vagy anál.
De azt kb minimum jelentenie kell, hogy mindkét srácot leszopta.
De én inkább arra használnám, ha mindkét srác megdugta ugyanazt a csajt. Csak akkor igazi lyuksógorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!