Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,lefeküdnétek a főnökötökkel egy osztályvezetői pozícióért?
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 17:16
1/38 anonim válasza:
Nincsenek osztályvezetők nálunk, de kb így kerültem nagyon jó pozícióba.
2/38 A kérdező kommentje:
A lényeg ugyan az.Köszi a vàlaszt.
2021. aug. 9. 17:20
3/38 anonim válasza:
Speciel pasi vagyok, de az egyik kolleganő így próbált előrébb jutni hogy bekínálta magát. Esélyes lett volna a pozira, de direkt nem neveztem ki - a francnak kell a hátamba olyan aki annyira megbízhatatlan, pénz- és hatalomsóvár hogy képes dugni az előrejutásért.
5/38 anonim válasza:
A fene se akar vezető lenni. Az vagyok, mármint vezető, alig várom, hogy szabaduljak innen és élhessem a beosztottak gondtalanabb életét.
6/38 anonim válasza:
Én pusztán az élvezetért feküdtem le a volt főnökömmel. Sosem akartam így előrébb jutni.
7/38 anonim válasza:
Eddig hatból hat hazugság. Főnökök meg a macáik nem írnak erre a koszlott fórumra.
8/38 anonim válasza:
Nem. Ha magamtól a tudásommal és munkámmal nem tudom elérni, akkor nem is vagyok való abba a pozícióba. Elég kínos lenne, ha után nem is tudnám ellátni a munkám rendesen, na meg a főnökkel való viszony is. Plusz úgyis kiderül az ilyen és pletykálni fognak a kollégák a hátam mögött és ugye ha kiderül, minden tiszteletet elvesztek a kollégáim felől. Nagy szégyen az ilyen.
A #3-asra felnézek, ritka az ilyen főnök👏🏼
N
10/38 anonim válasza:
Simán ;)
Ezért van pina a lábaim közt nem? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!