Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a prostizás lehetséges előnyei és hátrányai?
1. Sok nő nem fog utánuk hozzád nyúlni.
2. Nemibetegség
3. Szórod a pénzt, ami természetesen egy kapcsolatban is szóródna de érte ott minőségi élményben van részed, pl. egy meghitt vacsorában vagy közös mozizás, közös vidámpark, stb, míg a prostizást egy pillanatnyi orgazmusért teszed.
4. Kevésbé leszel ösztönözve a társkeresésre
5. Lelkileg továbbra se lesz társad, nem lesz kivel megoszd az életed vagy bánatod.
Manapság?
az utóbbi pár évben, és egyre inkább másról nem szól csak add oda a sok sok pénzt és ha lehet húzz is el egyből a francba, ha szolgáltatni kell akkor meg vannak sértve, úgy is viselkednek.
Elöny: Akkor jutsz puncihoz amikor csak akarsz. Olyant tudsz választani aki kinézetre és vállalásra is megfelel neked.
Hátrány: Pénzbe (nem is kevés!!) kerül.
5-ös:
Az biztos, hogy sok nőnél utána nem lenne esélyed.
8-as:
Nem tudom te hogy vagy vele, de én szeretem megbeszélni a partnereimmel, hogy milyen szexuális életük volt előttem. És jobban értékelek egy szűz harmincévest mint egy "tapasztalt" de prostizott bárhány évest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!