Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elítélendő a prostizás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő a prostizás?

Figyelt kérdés

Miért?

Természetesen nem párkapcsolat mellett.

2021. okt. 17. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Én nem tartom annak.

Tőlem mindenki azt csinál, amit akar.

29/N

2021. okt. 17. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
10%
Mert még ahhoz is béna vagy hogy szexre összeszedj valakit.
2021. okt. 17. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:
56%

Alapvetően a prostizással az következő a baj (szerintem):

A prostik egy része kényszerből csinálja, mert a futtatója (vagy az élet) erre kényszeríti és a pénzt is elveszi. Aki ilyen csajhoz megy, az ezt a "rendszert" támogatja. Nyilván egy olyan csaj aki "önszorgalomból" csinálja az más tészta.

A másik pedig személyes. Én pl. azt a szexet ami érdekből van, értéktelennek tartom. Ugyanis az nem miattam van. NNem azért mert a csaj vonzónak talál. Vagy ha ez nem is, de legalább őszinte vágya egy jó szex. Nem akarok egy "munkadarab" lenni a szalagon. Hogy eljátsszák csak hogy fúúúú de élvezte. Valójában meg hányingere van. Szóval nekem ez nem élmény. Ezért a lelki kielégülés híján, csak a "biológiai" kielégülés marad meg... de akkor azt megoldom egymagam ha más nincs.

Nyilván utóbbinál is van kivétel, aki nimfomán, és napi 10 idegen pasival is élvezi, és összeköti a kellemeset a hasznossal... ez megint más dolog, és szerintem ritka mint a fehér holló.

És a harmadik pedig a betegségek... A negyedik pedig hogy hosszú távon megszokható a könnyű nőhöz jutás, és ezzel esetlegesen kapcsolatépítési problémái lesznek. Vagy egy későbbi kapcsolaton belül lesznek párkapcsolati problémái. Pl. a nők szexuális tárgynak való nézése, stb...

(Ja férfi vagyok.. )

2021. okt. 17. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

Gyorsan kiegészítem... nem ítéletet mondtam, bár a kérdés az volt. Hanem inkább értékeliés szempontokat írtam. Amiket mindenki tud mérlegelni.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: Nem elítélendő szerintem, ha mindkét fél azt közös megegyezéssel/akarattal teszi. A nőt sem kényszeríti senki és semmi.

Bár megjegyzem ez szubjektív... mert pl a rossz életkörülmény is lehet "kényszerítés". De mondjuk ha ilyen nincs, akkor ez a két fél dolga.

De mindenképpen elítélendő, ha a nő ezt bármilyen kényszerből teszi, és ezzel a férfi is tisztában van.

Szóval általánosan szerintem nem lehet megmondni, mindig csak az adott helyztet értékelve.

2021. okt. 17. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
#4 Azert ez a rossz eletkorulmeny relativ. Vegyunk pl 1 atlag fodrasz/kormos/apolono csajt, aki otthon tudna keresni mondjuk netto 200at. Ha van egy pasasa aki mondjuk keres szinten 200at esetleg 250et akkor azert 450bol el lehet eldegelni, nem fullosan, de azert az eszak-koreai nelkulozestol fenyevekkel tavolabb. Na mar most ha ugyanez a csajszi kimegy svajcba melozni, mondjuk 2het melo - 2het szunet rendszerben es igy havonta 1-1.5 millat felre tud rakni, akkor o most ezt kenyszerbol vallalta vagy a szabad akarata volt? (nincs stricije, sem parkapcsolata). Valtoztat-e a kerdes megiteleseben, ha van neki normal parkapcsolata otthon, aki az elobb emlitett 200-250et keresi. Valtoztat-e az, hogy a holgy bundara/ekszerre/luxusra VAGY sajat ingatlanra gyujt ?
2021. okt. 17. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Dehogy... ez már több ezer éves dolog.
2021. okt. 17. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:
90%

Ez egy üzleti vállalkozas.Egy szolgáltatás.

Aki akarja,igénybeveszi,aki meg nem,az nem veszi igénybe.

Elítélendő e a box?

Nem.Mindenki önként vereti szét a pofáját,amiért pénzt kap, és mindenki önként fizeti a meccsre a belépődíjat.

Nem kötelező se nézni, sem csinálni.

2021. okt. 17. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!