Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Impotencia zavar?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Impotencia zavar?

Figyelt kérdés
Én nekem fel áll de átlagba 30 percig bírom intenzíven a menetet...De utána a 2. nem akar összejönni vagy csak nehezen! Szexuális vágyam sincs utána annyira...Ez impotencia zavar? Vagy csak ennyire vagyok képes...?! Mert van aki 1-2 órát lezavar 2-3 menettel...

2022. jan. 2. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
De sok impotens pasi van. A párom 5 menetet is bír. Közel 40 éves
2022. jan. 2. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Van aki egylövetü (ugy mint te is és a f-k döntö többsége!) Vannak többlövetüek (Itt a GYK-n szinte mindenki az és a dákoja is min 25cm:-) Fél orás futamidö egyébként nagyon jonak számit!!!
2022. jan. 2. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

2 jol irta

Am teljesen rendben vagy ezt dobta a gep

2022. jan. 2. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Impotens akkor lennél ha arra az egyre sem állna fel. Nem vagyunk egyformák. Ez olyan bro' hogy van aki meg tud inni egy este 15 sört, más meg 5-öt és berúgik tőle. Egyéni adottság.
2022. jan. 2. 22:11
 5/8 A kérdező kommentje:
4: Hát igen ! Ebbe igazad van!
2022. jan. 2. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Potencia zavarra gondolsz? Mert az impotencia az, amikor képtelen a pasi a szexre. Az impotencia zavar az fából vaskarika. Csak szólok...

A harminc perc intenzív menetet viszont csak neked hiszem el, mástól kamu lenne. ;)

2022. jan. 3. 06:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen potencia zavarra a 2 közt! Ha van olyan...Nincs Impotenciám de sokáig többször se bírom...Köztes dolog! De van mikor 1 menet után 1 óra pihi elég és megy a következő...De folyamatosan nem megy a több menet...Volt olyan barátnőm hogy letudtuk az 1 menetet és 1 óra múlva kb mikor már aludt hason elkezdtem hátulról "birizgálni"... Arra kelt fel mondta is hogy izgató volt arra kelni.. Akkor nyomtuk tovább de a folyamatos nem jön össze!
2022. jan. 3. 07:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Elélvezés után az úgynevezett refrakter periódus jön mindenkinél, amikor a további izgatás kellemetlen, szinte fájdalmas, és az erekció elmúlik. Az időtartama változó, és az életkortól függ: egészen fiatal korban tíz-húsz perc, de van, akinek még kevesebb, idősebb korban több, akár fél, egy nap is.
2022. jan. 3. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!