Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fekete pasival milyen a szex?
Figyelt kérdés
Nagyon vonzanak, szívesen kipróbálnám velük 😅
Kioktató kommenteket nem kérek, én sem szólok bele, hogy más kivel feküdjön le.
22/L
2022. febr. 7. 18:38
1/12 anonim válasza:
Nagyon jó érzés volt amikor a nagy ló faszával behatolt a nedves kis puncimba.
2/12 anonim válasza:
1
Nyilván...
Kérdező
Nagyon jó. Volt ezelőtt két fekete pasival kapcsolatom, a mostani párom is fekete.
3/12 anonim válasza:
Én csak orálisan elegitettem ki egyet, de nagyon jó és izgató volt.
4/12 anonim válasza:
Sajnos van egy rendkívül kellemetlen testszaguk, amit én taszítónak találok. Amikor csókolóztunk, a nagy szájával a fél arcomat bekapta, ez is taszított egy idő után.
5/12 anonim válasza:
3 néger pasival voltam. Ebből kettő nagyon jó volt.
6/12 anonim válasza:
Sok nő azt hiszi, hogyha négerrel kavar, akkor attól különleges és trendi lesz. Szerintem inkább csak igénytelenség fekákkal kavarni.
7/12 anonim válasza:
6
Az a te szegénységi bizonyítványod!
2022 van, nem tök mindegy hogy fehér, fekete vagy lila?
Ember! Pláne ha nem is csak szex hanem szerelem is.
8/12 anonim válasza:
Hogy lenne már mindegy? Én elég szarul érezném magam ha vérvonalam egy majommal örökíteném tovább.
9/12 anonim válasza:
Itt te vagy az. Egy rasszista majom, akinek gondolom nem jut senki, ezért szerencsére szaporodni sem tudsz
10/12 A kérdező kommentje:
"Én elég szarul érezném magam ha vérvonalam egy majommal örökíteném tovább."
Na ebből látszik, hogy még csak nem is nő vagy, hanem egy kisebbségi komplexusos törpefarkú nyomorék.
2022. febr. 8. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!