Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero férfiak szeretik ha análisan kényesztetik?

válasza:Én szeretem! Ujjal és nyelvvel is!
30f hetero

válasza:Ennek semmi köze ahhoz, hogy a férfi hetero vagy sem.
Az anus a legtöbb embernél erős erogén zóna (lévén, hogy tele van idegvégződésekkel, érzékeny terület), csak sokakban a gátlások, a szocializálódás, esetleg a homofóbia ezt elfojtja.
Persze nyilván kérdés, mit értünk kényeztetés alatt. A legtöbb férfi (aki legyőzte a percepcióit és kipróbálta) a nyelvvel, ujjal való izgatást kifejezetten szereti, de mondjuk ennél tovább nem menne. A prosztata izgatása egyébként önmagában alkalma orgazmust okozni, anélkül, hogy akár csak megérintenék a péniszt, szóval ennek nem a szexuális preferenciákhoz vagy beállítottsághoz van köze.

válasza:#3
Hát na, elég b.zisnak hangzik aztán na :D gondoltam így teszem fel a kérdést

válasza:

válasza:

válasza:Ha a baratnom nyalja ott azt imadom neha mikor ujjaval simizi akkor kicsit bedugjda de nagyon kicsit
Tobbet nem szeretnek de ezeket imadom

válasza:

válasza:Persze, hogy b.zisnak hangzik, ugyanis ezt diktálja a társadalmi nyomás és a sztereotípiák. De ez csak most van így.
Számomra pont az a fura, hogy az emberek hatalmas százaléka az egész életüket képesek ezek alapján leélni. És általában ők hangoztatják a leghangosabban, hogy rájuk nem hatnak a reklámok, a média, a társadalmi nyomás, stb.
Párszáz éve kifejezetten férfiak kezdtek el magassarkúkat hordani és a harcos, erős, gazdag férfiak jelképe volt, gondolom tudod mi van ma ha egy férfi felhúz egy magassarkút..:D
Nincs száz éve, hogy a kék szín a lányok színe volt, a rózsaszín pedig a fiúké. Alapvetően a (baba)kék egy sokkal nőisebb szín, a rózsaszín pedig az agresszívabb, férfiasabb pirosnak a halványabb árnyalata, ezért volt a divatban a kisfiúk színe a rózsaszín.
Szintén gondolom, hogy tudod mi lenne ma (főleg magyarországon), ha egy kisfiút rózsaszínbe öltöztetnének.
Azért mert ma társadalmilag kevésbé elfogadott rózsaszínben lenni férfiként, vagy a prosztatádat izgatni, attól még az semennyire nem befolyásolja a szexuális beállítottságodat.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vagy nagyon közel voltatok hozzá?
Konkrétabban olyan, hogy teljesen tünetmentes, de ott van egy kis dudor. Műtét nem javasolt, szóval örökké ott lesz. Ez kizárja az anális szexet teljesen?
Csak lányok válaszát várom, akiknek már van ilyenben tapasztalata. L
Sokszor csinálja azt a párom,hogy kutyapózban,vagy lovaglóban,misszionáriusban..igazsagszerint mindegy,de az ánuszomat birizgálja a kezével,mintha a csiklómat izgatná(amit szeretek) de ezt hátul. Nem szólltam eddig,mert nekem semleges,senem rossz,de izgatni sem izgat....
Ha igen, hogyan és felizgat e titeket?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!