Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero férfiak szeretik ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero férfiak szeretik ha análisan kényesztetik?

Figyelt kérdés
Énis hetero férfi vagyok de láttam 1-2 helyen és olvastam hogy elméletileg hetero férfiak szerethetik ha análisan kényesztetik őket, egyértelmű hogy sok férfi nem szereti de vajon vannak akik szeretik?

2022. szept. 28. 13:28
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem! Ujjal és nyelvvel is!

30f hetero

2022. szept. 28. 13:29
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Ennek semmi köze ahhoz, hogy a férfi hetero vagy sem.

Az anus a legtöbb embernél erős erogén zóna (lévén, hogy tele van idegvégződésekkel, érzékeny terület), csak sokakban a gátlások, a szocializálódás, esetleg a homofóbia ezt elfojtja.

Persze nyilván kérdés, mit értünk kényeztetés alatt. A legtöbb férfi (aki legyőzte a percepcióit és kipróbálta) a nyelvvel, ujjal való izgatást kifejezetten szereti, de mondjuk ennél tovább nem menne. A prosztata izgatása egyébként önmagában alkalma orgazmust okozni, anélkül, hogy akár csak megérintenék a péniszt, szóval ennek nem a szexuális preferenciákhoz vagy beállítottsághoz van köze.

2022. szept. 28. 13:32
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze van egy ember szexuális beállítottságának, azaz hogy nőhöz, vagy férfihez vonzódik, ahhoz hogy adott erogénzónáit hogyan szereti kényeztetni? :D
2022. szept. 28. 13:35
 4/26 A kérdező kommentje:

Hát na, elég b.zisnak hangzik aztán na :D gondoltam így teszem fel a kérdést

2022. szept. 28. 13:37
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagyon szeretem ha a parom ujjaz vagy a dildóját használja
2022. szept. 28. 13:44
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Az b*zis, ha férfival csinálod. De azzal sincs semmi baj, ha meleg vagy nyilván. Attól, hogy jól esik az izgatás a fenekednél a barátnődtől, nem leszel b*zi... Hozzáteszem, az én barátnőm is élvezi, ha ujjazom, vagy nyalom a fenekét.
2022. szept. 28. 13:46
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha a baratnom nyalja ott azt imadom neha mikor ujjaval simizi akkor kicsit bedugjda de nagyon kicsit

Tobbet nem szeretnek de ezeket imadom

2022. szept. 28. 13:49
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
A férfi fenék egy teljesen identitássemleges, erogén terület... Van, akinek tetszik, van akinek nem, ha izgatják - ugyanígy nőknél is. Nem az van, hogy mivel a melegek főként az anált alkalmazzák, ezért innentől kezdve ez homoszexualis dolog, hanem a melegek pont azért alkalmazzák, mert lényegében az az egyetlen lyuk altájékon, amit lehet hasznalni közösülésre náluk. Ettől még nem homoszexuális védjegy, csak a homofóbb beállítottságú emberek gondolják így általában.
2022. szept. 28. 13:53
 9/26 anonim ***** válasza:
92%

Persze, hogy b.zisnak hangzik, ugyanis ezt diktálja a társadalmi nyomás és a sztereotípiák. De ez csak most van így.

Számomra pont az a fura, hogy az emberek hatalmas százaléka az egész életüket képesek ezek alapján leélni. És általában ők hangoztatják a leghangosabban, hogy rájuk nem hatnak a reklámok, a média, a társadalmi nyomás, stb.

Párszáz éve kifejezetten férfiak kezdtek el magassarkúkat hordani és a harcos, erős, gazdag férfiak jelképe volt, gondolom tudod mi van ma ha egy férfi felhúz egy magassarkút..:D

Nincs száz éve, hogy a kék szín a lányok színe volt, a rózsaszín pedig a fiúké. Alapvetően a (baba)kék egy sokkal nőisebb szín, a rózsaszín pedig az agresszívabb, férfiasabb pirosnak a halványabb árnyalata, ezért volt a divatban a kisfiúk színe a rózsaszín.

Szintén gondolom, hogy tudod mi lenne ma (főleg magyarországon), ha egy kisfiút rózsaszínbe öltöztetnének.

Azért mert ma társadalmilag kevésbé elfogadott rózsaszínben lenni férfiként, vagy a prosztatádat izgatni, attól még az semennyire nem befolyásolja a szexuális beállítottságodat.

2022. szept. 28. 13:58
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem ha párom a fenekemmel is foglalkozik, nagyon izgató ahogy az ujjai odacsúsznak és akár be is mennek.
2022. szept. 28. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Fiúk, szexelnétek análisan aranyeres lánnyal?

Konkrétabban olyan, hogy teljesen tünetmentes, de ott van egy kis dudor. Műtét nem javasolt, szóval örökké ott lesz. Ez kizárja az anális szexet teljesen?

Lányok, nagyobb dildó használata análisan jár egészségügyi kockázattal?

Csak lányok válaszát várom, akiknek már van ilyenben tapasztalata. L

Miért csinálja ezt análisan a párom?

Sokszor csinálja azt a párom,hogy kutyapózban,vagy lovaglóban,misszionáriusban..igazsagszerint mindegy,de az ánuszomat birizgálja a kezével,mintha a csiklómat izgatná(amit szeretek) de ezt hátul. Nem szólltam eddig,mert nekem semleges,senem rossz,de izgatni sem izgat....

(Nők) Szoktátok análisan izgatni a párotokat ?

Ha igen, hogyan és felizgat e titeket?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!