Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire/hogyan csattog a fityma?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, még bem húzogattam senki farkát, de most ma estére tervezzük a barátommal, viszont otthon lesznek a szüleim, nem szeretném, ha hallanának bármit. Azért annyira nem hangos, úgye? Milyen hangja van egyáltalán? És mi csattog a fitymán? Annyira kezdő vagyok:)2022. dec. 30. 13:49
1/15 anonim válasza:
Hát én is benne lennék, hogy húzogassa nekem egy lány, ha lenne kedve! :)
2/15 anonim válasza:
Nem csattog hangosan, ha csak húzogatod.
Nem kell aggódni ilyen miatt.
3/15 anonim válasza:
úgy is sejtik a szüleid, hogy nem malmozni meg sakkozni fogtok
4/15 anonim válasza:
Ha inkább leszopod, az végképp nem lesz hangos.
6/15 anonim válasza:
amikor benedvesedik a makk akkor cuppog
7/15 anonim válasza:
Nem mindegyik csattog és kezdőként nem fogod te annyira vehemensen huzogatni, hogy hallják a másik szobában.
8/15 anonim válasza:
Ha nincs fityma, nincs csattogás. :)
9/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem csattog!Nekem még maszturbalas közben sincs semmi hangja!
10/15 anonim válasza:
És honnan tudod, hogy lesz fityma ? És ha metélt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!