Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbálás szex után ?
26N vagyok.
A párom nagyon figyelmes és odateszi magát az ágyban, volt már, hogy oráltól volt csiklóorgazmusom, máskor az ujjaival tette ugyanezt, máskor még a dildo (műpéniszt) is használta és akkor hüvelyi orgazmusom is volt, valamint a saját péniszével való penetrálást is élvezem.
Mégis, nincs jobb egy kiadós szex után fél nappal rá egy jó kiados maszti. Valahogy a maszturbálási orgazmus más, akkor élvezek a legnagyobbat, amikor saját kézzel csinálom. A múltkor az autóban voltam már mikor rámjött, azelőtti való nap szexeltem este, másnap délben meg vezetés közben megálltam és az egyik út szélén jól megujjaztam magam és akkorát élveztem, hogy ordítottam egy masszívan nagyot. Az ilyen típusú orgazmus partnerrel nincs, nem mondom ,hogy akkor nem kellemes, de nem akkora, mint amikor egyedül vagyok.
Van még valaki így ?

"megálltam és az egyik út szélén jól megujjaztam magam és akkorát élveztem, hogy ordítottam egy masszívan nagyot."
Ez annyira klasszik férfi fantázia és szóhasználat, hogy még a hülye is levágja, hogy férfi vagy és unatkozol :D

Ffi vagy sem a kérdező, a kapcsolatban történő maszturbálásnak ua. a lényege - nyugodtan, ha az nem megy a szex rovására, s attól még ugyanúgy kívánod a párod.
Ha a párod "nem elég" (nem tud elvinni a csúcsra, vagy nem elégszer) az megint más tészta, ott már van némi prücök a kapcsolatban, a felek közös hullámhosszában.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!