Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diszkóban, szórakozóhelyen hogyan működik a szex?
Figyelt kérdés
Gyakran olvasom, hogy kimentek a budiba.
De eleve ilyenkor melyikben mennek?
Kidobók nem ugatnak?
2023. ápr. 20. 15:02
1/11 anonim válasza:
Gusztustalan budiban szexelni. Ha mindenképpen akarnák szexelni valami palival akkor tuti nem budiban vagy a szórakozóhelyen csinálnánk
2/11 anonim válasza:
Hát discoba amúgy is nagyon sokan vannak szóval könnyen betudtok gyorsan surrani a mosdóba ,a kidobók nem veszik észre. Szerintem a férfi mosdóba ilyenkor jobb bemenni mert a fiúkat nem érdekli az hogy ki megy be. Viszont a lányok képesek megszólni hogy minek megy be egy férfi egy női budiba.
3/11 anonim válasza:
Hat ha mar vegkepp wc akkor noi, egy fokkal higienikusabb ( ertsd van wc deszka amire le lehet ulni) masreszt minden wc angol es nem a sok piszoar mellett van max 2 angol.
Teny h ha addig a pillanatig amig be nem mentek senki vagy alig mentek a wcre akkor amint elkezded tuti h hirtelen mindenki az ajton fog dorombolni h haladj mar mert kellene a hely.
De amugy ha mar mindenkepp buliban akkor menjetek ki egy parkosabb vagy eldugottabb helyre es ott sokkal csendesebb es biztos nem fog hugy meg egyeb szagok terjengeni melletted kozben
4/11 anonim válasza:
Semmi pénzért nem szexelnék discoba. Lehet öreg vagyok már hozzá, de gusztustalan, nem higénikus, kényelmetlen, stb... Ha már dugni akarok akkor menjünk egy olcsóbb szobába.
5/11 anonim válasza:
De most a diszkónak nem ez lenne a lényege? Hogy elmész, iszol, drogozol egy random emberrel b@szol oszt hajnalba kómásan haza mész. Majd másnap mindened fáj, nem találod a pénztárcád.
6/11 anonim válasza:
5.: Egy élet tapasztalatát látom a soraidban. :D :D
8/11 anonim válasza:
Én eddig egyszer kúrtam wc-ben egy hostelben, de ott sem tudtuk befejezni az akciót, mivel kopogtattak, hogy mi a fasz van. Szóval soha többet.
9/11 anonim válasza:
Én a ruhatárba szoktam bevinni a suncikat, mert ott el tudunk rejtőzni a sok kabát között.
10/11 anonim válasza:
patkba szoktunk kimenni, v vmi eldugott helyre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!