Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már ténylegesen szexmániás pasitok? Gondolok itt arra hogy folyamatosan akarta és 1 menet után rögtön akarta a következőt. Hogyan kezeltétek a helyzetet?
Figyelt kérdés
Ilyen szituban vagyok. Szeretek én is szexelni de amikor a 4. menetet akarja.. az már kicsit kezd sok lenni. Mindig elélvez, azt mondja hogy élvezi is. De már tényleg nagyon sok néha.2023. ápr. 24. 14:20
3/8 anonim válasza:
Úgy hogy én is élvezem a sexet. Ha meg nem bírom ott a kezem és a szám.
4/8 anonim válasza:
volt. Hát akkor sokat szoptam meg kézimunkáztam, meg sokszor csak kiverte és rámélvezett
5/8 anonim válasza:
Imádnék egy szexmániás pasit.
egy szexmániás nő
6/8 anonim válasza:
Nekem add meg a szamát
(14 centi az enyém)
7/8 anonim válasza:
Nekem volt ilyen pasim.
Sose volt neki eleg,de tenyleg sosem.
Elelvezett egy hosszabb menet utan, komolyan mondom 5 perc mulva kőkemény volt neki.
Kimaradt 2-3 nap szex, a falat kaparta...
8/8 anonim válasza:
Sehogy,kirúgom az ilyen ösztönlényt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!