Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féffiak! Zavar titeket a lógó mell?
Figyelt kérdés
A legtöbb kérdés alatt azt látom hogy a kisebbet jobban kedveli a többség, mert nem lóg. A nagy esetében pedig sajnos a gravitáció teszi a dolgát. Mennyire zavaró?jún. 8. 17:39
2/27 anonim 

válasza:

Sokminden azon múlik, hogy ki hogyan fogadja el magát. Egy magabiztos kiállású boldog nő, önmagában szép.
4/27 anonim 

válasza:

Én szeretem a lógós cickókat.
De leginkább az #1nek van igaza.
5/27 anonim 

válasza:

Azért azt sem mindegy, hogy mennyire lóg...
Van amelyik majdnem földet ér :D az szerintem minden pasit zavar.
6/27 anonim 

válasza:

Picit lóg? Nem zavar. Szinte köldököd éri a bimbó? Na, az zavar, de egy nő nem csak ennyiből áll. Ha minden más rendben van vele és az összkép bejön, el is fogom felejteni ezt az apróságot.
7/27 anonim 

válasza:

75G kosár a méretem nem nagyon de kicsit lógnak, idősebb koromra biztosan jobban fognak de nem zavar páromat sem zavarja.
Ez van, természetes ha lógos cici.😄
8/27 anonim 

válasza:

Én imádom a nagy melleket, természetes, hogy lóg. Nem zavar egyáltalán.
27F
9/27 anonim 

válasza:

75G??????! Az brutális, egyszer lenne szerencsém ilyen cicikhez. 🤤🤤
10/27 anonim 

válasza:

nem szép de mit lehet tenni. azt figyeltem meg hogy a testtartás is sokat számít. ha lóg akkor meg kell tanulnod igazodni ruhával testtartással vagy olyan párt találni akit nem érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!