Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hossz vagy a vastagság számít inkább?
Figyelt kérdés
2023. aug. 12. 10:07
3/20 A kérdező kommentje:
hát nekem vastag és nagyobb a makkom de a hossza katasztrófa:D kivagyok néha hogy ekkorát kaptam a jó istentől
2023. aug. 12. 10:11
4/20 anonim válasza:
Vastagság, de nekem nem a makk, hanem a töve, mert az esik a G-pontomhoz. Viszont azt is szeretem, ha végigér, szóval 16-18 centi kell.
Volt kisebb is, nagyobb, de vékonyabb is, egyik sem volt olyan szinten élvezetes.
6/20 A kérdező kommentje:
igen nyilván minden hölgynek más jön be és mást élvez szimpla általánosságban érdekel hogy mi a mérv adó inkább
2023. aug. 12. 10:15
8/20 anonim válasza:
Aki a vastagot szereti írjon, ha átmegy a szűrőn megkaphatja.
9/20 anonim válasza:
Kedves 12:06 tudod hogy ez nem igaz remélem. 🤣
10/20 anonim válasza:
9. EZen a téren kimondottan buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!