Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Combrés vs összeérő comb jön be egy lányon?
Figyelt kérdés
2023. aug. 28. 20:21
2/10 anonim 

válasza:

Combrés avagy tágra zárt combok !
3/10 anonim 

válasza:

A pin@ja fontosabb. Combréshez a lógós pin@ illik, úgy baromi izgató egy vékonyabb lányon persze. Egy teltebbnél, ahol nincs combrés, ott a baba punci ami jól mutat és baromi izgató.
4/10 anonim 

válasza:

Hagyjuk már ez a toxic hülyeséget. Nehogy már tényező legyen ez:D
Amúgy meg akinek rés van a combjai között, az áktalában alultáplált
5/10 anonim 

válasza:

Csakis az összeérő comb, akinek rés van közötte, az csont és bőr.
6/10 anonim 

válasza:

Összeérő comb. Egy haveromnak jönnek be ezek a réscombos csajok, nem véletlen egybeesés, hogy mindig anorexiás barátnői vannak.
7/10 anonim 

válasza:

A combrés a kórosan sovány kategória.
8/10 anonim 

válasza:

A jó nagy terpeszbe rakott combok jobban bejönnek 😃
9/10 anonim 

válasza:

Nekem összeérnek és vagyok 50 kg. Nem kell a kövérséggel asszociálni🤣Ja és bőven elég jó pasinak bejövök így.
10/10 anonim 

válasza:

Nem feltétlen kórosan sovány akinek rés van a combjai között. Rajtam van némi felesleg, de még így is van rés. Mert széles a csípőm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!